Hosi, mozna budete o necem takovem vedet a poradite. kamarad si chce koupit tuto mašinu.
http://www.tipmoto.com/motorky/yamaha/296159-xvs-1100-dragstar.html
Jen tuto verzi.
Mate prosim zkusenosti pripadne jiné návrhy?
Dekuji moc za názory.
MOTORKA TO ŠPATNÁ NENÍ, ZARÁŽÍ MĚ ŽE JE TAM OD LEDNA 2015
CO SE OBČES STÁVALO ŽE PŘI EXTRÉMNÍCH TEPLOTÁCH SE TOMU V KOLONACH OBČES PŘIPEK ZADNÍ VÁLEC A DALŠÍ NEBYL MOC KVALITNÍ DIFERENCIAL
KOUKNUL BYCH SPÍŠ PO VODOU CHLAZENÉ MAŠINĚ NĚCO JAKO TŘEBA HONDA VTX 1300 KAWA 1500 ATD. J.C.
Kamos kupoval Dragstara novyho v roce 2005 a ma ho dodnes bez zavad.
Jedinej problem je v tom, ze jsem mu vloni pujcil GS a ted uz Dragstar jen stoji v garazi a on koupil tuhle krasavici a uz z ni neslezl.
Mlati hlavou o zed proc se 10 let jezdenim trapil.
Chopper obecne neumi dobre vubec nic, tak ja jen jestli to kamarad vi
Budou ho z toho bolet zada, ale jinak svezeni hezky.. kdyby jsi neco shanel v TOP stavu, poptej se uzivatele VojtaS
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Mal som tento typ Yamahy Dragstar cca 2,5 sezony, r.v.2002, motor super zatah odspodu, ja som tam mal DynoJet kit ladeny na brzde + KN filtre a ladene vyfuky, super zvuk. Na nedelne povozenie super, je to krasa a ked to ma spravny zvuk, tak je to neskutocne. Urcite to nie je na velke cestovanie aj ked ja som na nej dal cca 700km/den.
Sranda bola ze sa na tom dalo aj celkom vyblaznit v zakrutach, ked to clovek vedel, Buchlovice boli uplna pecka na tom.
Za cely cas jedna jedina zavada - odpaleny regulator napatia, kedze je umiestneny pri vyfukoch, vymena za druhovyrobu z Ignitech cz za cca 100Eur.