Přátelé, omlouvám se za téma mimo motorky, ale potřebuju radu ohledně tý moji francouzský mrd.ky.
Renault Megane, r.v.1995 -
přestal mi chodit ventilátor topení (nejede ani na jednu polohu) a zároveň s tím mě přestalo fungovat el,stahování oken.
Včera ráno to ještě šlo, dnes ráno už ne.
Pojistky jsem kontroloval, svorkovnice taky.
Nestalo se Vám někomu něco podobného? Díky za rady a tipy.
Upravil Kubrt dne 22.12.2015 16:04
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Stalo se mi to u italský mrd.ky - Alfa Rodeo 156.
Přestalo mi (krom motoru) fungovat všechno. Tak jsem s tím dojel do práce a večer zase všechno chodilo. Za týden se závada opakovala - v servise týden bádali a přišli na nějaký prodřený kontakt... ale bylo s tím šíleného sra..ní.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
kubrt napsal:
Přátelé, omlouvám se za téma mimo motorky, ale potřebuju radu ohledně tý moji francouzský mrd.ky.
přestal mi chodit ventilátor topení (nejede ani na jednu polohu) a zároveň s tím mě přestalo fungovat el,stahování oken.
Tak to už jen počkej,až ti bude stírat zadní stěrač při dávání blinkrů (jestli máš 5. dveře) a až se ti začnou rozsvěcovat blinkry při brždění ...vídám úplně běžně u rencků...hlavně scenic.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
kubrt napsal:
Tak to už jen počkej,až ti bude stírat zadní stěrač při dávání blinkrů (jestli máš 5. dveře) a až se ti začnou rozsvěcovat blinkry při brždění ...vídám úplně běžně u rencků...hlavně scenic.
Běžná závada, ty světla. Už jsem to xkrát řešil. Vadný nosiče žárovek v zadních světlech Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Stahování oken - bývá většinou přerušený drát ve svazku z karoserie do dveří řidiče.
Zkus při stlačení tlačítka na okno,zároveň otevřít dveře řidiče.Někdy to začne chodit.
Ventilátor - většinou odchází ovladač ventilátoru.Zkus ventilátor vyndat a změř,jestli ti tam jde napětí.
Pavle, kdyby to okno neslo jen u me, tak bych tomu mozna i veril, ale nefunguje ani u spolujezdce.
Nejde mi na rozum, ze najednou prestala fungovat el.okna a ventilator. Jinak VSECHNO ostatni normalne funguje Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
kubrt napsal:
Pavle, kdyby to okno neslo jen u me, tak bych tomu mozna i veril, ale nefunguje ani u spolujezdce.
Nejde mi na rozum, ze najednou prestala fungovat el.okna a ventilator. Jinak VSECHNO ostatni normalne funguje
tady ti asi neporadí, běž na nějaké forum s p.íčou ve znaku
kubrt napsal:
Nejde mi na rozum, ze najednou prestala fungovat el.okna a ventilator. Jinak VSECHNO ostatni normalne funguje
tady ti asi neporadí, běž na nějaké forum s p.íčou ve znaku
Cekam az me pi.comrd.i prijmou mezi sebe ...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
S timdle zkušenosti ještě nemám, ačkoliv je to jedno z mála co jsem na renaultoj ještě nedělal, každopádně známej má kousek od hradce servis specialně na kundy, tak mu můžeš zkusit cinknout..... Vizhttp://www.servis...In pivo veritas!
kubrt napsal:
kubrt napsal:
Ale ovladače máš ve dveřích řidiče,ne?
.
Ano + ve dverich spolujezdce, ktery taky nereaguje.
Překontroluj ukostření na dole sloupkách u nohou bývá společná kostra pro víc věcí. třeba je to zoxidovaný. Mě tenkrát na Alfě 156 nešel celý střední panel s klimou a vším okolo. Po rozebrání celý palubky a proletování všech "krabiček" jsem našel povolenou kostru v motorovým prostoru na podběhu. Italové... Frantíci jsou taky divný...Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Kubrte,sundej ten znak renault z přední masky.Bud tam nedávej žádnej,nebo tam přidělej znak třeba toyota.A myslím že bude po problému.A neděkuj mi,někdy mi koupíš pivo.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Bigr : mrknu na to, ale moc tomu nevěřim. Frantík nebo Ital, všechno stejnej xindl
Vevis : jo, čoveče, to bude tím znakem!! Že mě to hned nenapadlo. Máš u mě pivo
Honza-net : ale ale, na tu bych se mohl zaměřit. Díky za tip Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.