Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Problém s autem
Kubrt
Přidané 22.12.2015 15:30

Registrace: 24.09.07
Přátelé, omlouvám se za téma mimo motorky, ale potřebuju radu ohledně tý moji francouzský mrd.ky.

Renault Megane, r.v.1995 -
přestal mi chodit ventilátor topení (nejede ani na jednu polohu) a zároveň s tím mě přestalo fungovat el,stahování oken.
Včera ráno to ještě šlo, dnes ráno už ne.
Pojistky jsem kontroloval, svorkovnice taky.

Nestalo se Vám někomu něco podobného? Díky za rady a tipy.
Upravil Kubrt dne 22.12.2015 16:04
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

MartinM77
Problém s autem
Přidané 22.12.2015 15:57

Registrace: 01.12.11
Stalo se mi to u italský mrd.ky - Alfa Rodeo 156.
Přestalo mi (krom motoru) fungovat všechno. Tak jsem s tím dojel do práce a večer zase všechno chodilo. Za týden se závada opakovala - v servise týden bádali a přišli na nějaký prodřený kontakt... ale bylo s tím šíleného sra..ní.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..

Mr GS
Problém s autem
Přidané 22.12.2015 16:21

Moderátor
Registrace: 18.12.08
kubrt napsal:
Přátelé, omlouvám se za téma mimo motorky, ale potřebuju radu ohledně tý moji francouzský mrd.ky.

přestal mi chodit ventilátor topení (nejede ani na jednu polohu) a zároveň s tím mě přestalo fungovat el,stahování oken.

Tak to už jen počkej,až ti bude stírat zadní stěrač při dávání blinkrů (jestli máš 5. dveře) a až se ti začnou rozsvěcovat blinkry při brždění hilarious ...vídám úplně běžně u rencků...hlavně scenic.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

Kubrt
Problém s autem
Přidané 22.12.2015 16:30

Mr GS napsal:
kubrt napsal:

Tak to už jen počkej,až ti bude stírat zadní stěrač při dávání blinkrů (jestli máš 5. dveře) a až se ti začnou rozsvěcovat blinkry při brždění hilarious ...vídám úplně běžně u rencků...hlavně scenic.

Běžná závada, ty světla. Už jsem to xkrát řešil. Vadný nosiče žárovek v zadních světlech Grin
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

PavelDR
Problém s autem
Přidané 22.12.2015 16:49

Registrace: 13.06.11
Stahování oken - bývá většinou přerušený drát ve svazku z karoserie do dveří řidiče.
Zkus při stlačení tlačítka na okno,zároveň otevřít dveře řidiče.Někdy to začne chodit.

Ventilátor - většinou odchází ovladač ventilátoru.Zkus ventilátor vyndat a změř,jestli ti tam jde napětí.

Řešil jsem oboje,ale u Peugeota.

.
.

. . BMW R 1200 GS Adventure . . . . . http://sosnapavel....idnes.cz/ . .

Kubrt
Problém s autem
Přidané 22.12.2015 19:52

Pavle, kdyby to okno neslo jen u me, tak bych tomu mozna i veril, ale nefunguje ani u spolujezdce.
Nejde mi na rozum, ze najednou prestala fungovat el.okna a ventilator. Jinak VSECHNO ostatni normalne funguje hmm!

Bob
Problém s autem
Přidané 22.12.2015 20:14

Registrace: 24.10.07
kubrt napsal:
Pavle, kdyby to okno neslo jen u me, tak bych tomu mozna i veril, ale nefunguje ani u spolujezdce.
Nejde mi na rozum, ze najednou prestala fungovat el.okna a ventilator. Jinak VSECHNO ostatni normalne funguje hmm!

tady ti asi neporadí, běž na nějaké forum s p.íčou ve znakuSmile
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
Kubrt
Problém s autem
Přidané 22.12.2015 20:48

Bob napsal:
kubrt napsal:

tady ti asi neporadí, běž na nějaké forum s p.íčou ve znakuSmile

Cekam az me pi.comrd.i prijmou mezi sebe ...

maqrtek
Problém s autem
Přidané 22.12.2015 20:56

Registrace: 26.06.11
S timdle zkušenosti ještě nemám, ačkoliv je to jedno z mála co jsem na renaultoj ještě nedělal, každopádně známej má kousek od hradce servis specialně na kundy, tak mu můžeš zkusit cinknout..... Vizhttp://www.servis...
In pivo veritas!

PavelDR
Problém s autem
Přidané 22.12.2015 21:44

kubrt napsal:

Ale ovladače máš ve dveřích řidiče,ne?

.
.

Kubrt
Problém s autem
Přidané 22.12.2015 21:53

PavelDR napsal:
kubrt napsal:

Ale ovladače máš ve dveřích řidiče,ne?

.

Ano + ve dverich spolujezdce, ktery taky nereaguje.

PavelDR
Problém s autem
Přidané 22.12.2015 22:09

No,tak to tedy bude opravdu někde jinde.
Hodně štěstí při hledání závady.
.

Kubrt
Problém s autem
Přidané 22.12.2015 22:13

Maqrtek : az dostanu registraci na megan web, pockam s cim se tam vytasej. Pak zavolam Tvemu znemu. Diky.

Pavel : taky dekuju.

BIGR
Problém s autem
Přidané 24.12.2015 07:30

Registrace: 30.12.07
Překontroluj ukostření na dole sloupkách u nohou bývá společná kostra pro víc věcí. třeba je to zoxidovaný. Mě tenkrát na Alfě 156 nešel celý střední panel s klimou a vším okolo. Po rozebrání celý palubky a proletování všech "krabiček" jsem našel povolenou kostru v motorovým prostoru na podběhu. Italové...Shock Frantíci jsou taky divný...Grin
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS

vevis
Problém s autem
Přidané 24.12.2015 07:56

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Kubrte,sundej ten znak renault z přední masky.Bud tam nedávej žádnej,nebo tam přidělej znak třeba toyota.A myslím že bude po problému.A neděkuj mi,někdy mi koupíš pivo.Grin
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

honza-net
Problém s autem
Přidané 24.12.2015 08:26

Registrace: 01.06.13
Meli jsme taky Renault (Clio, cca 2001), vesmes stejne priznaky. Vadna ridici jednotka.
KTM LC8 Adventure
https://www.youtu...WjP3kIj_fw

http://www.batcraft.cz
Kubrt
Problém s autem
Přidané 24.12.2015 08:57

Bigr : mrknu na to, ale moc tomu nevěřim. Frantík nebo Ital, všechno stejnej xindl Grin

Vevis : jo, čoveče, to bude tím znakem!! Že mě to hned nenapadlo. Máš u mě pivo Grin

Honza-net : ale ale, na tu bych se mohl zaměřit. Díky za tip thumbs up

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 101
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.81 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI