Ahoj chlapi, je tu někdo kdo má rallye pro 3 a byl by ochotný mi napsat jak patří ramenní chrániče popřípadě vyfotit, který je pravý a který je levy. Nějak s tím laboruju a pasujou tam snad na všechny způsoby....tak aby jsem to měl fakt tak jak má být.
DĚKUJI
je to popsaný jak píše servisák, a když budeš vědět, která je levá a pravá, už to nejde dát "špatně". Hledám ve fotkách ale nikde to není vyfocený. Je to tam napsaný, určitě... U R2 mělo písmo stejnou barvu jako chránič, takže to nebylo úplně dobře vidět na první pohled
Chimera napsal:
Ten chránič chrání tou kulatou masivní částí rameno, a sužuje se směrem k loktu. Já šipku neměl, takže netuším
No tak to jsem si myslel taky, ale takto to v bundě vůbec nesedělo, navíc ta kapsa pro chránič začíná hned u límce a končí těsně po ramenem. Z toho vyplývá, že ta zůžená část chrániče od toho masivního kulatého konce vede směrem ke krku. Alespon takto mi to vychází u RP3. Pokud je to tak doufám že mi to někdo z majitelů RP3 potvrdí. U RP2 je to možná jinak. Měl jsem si to popsat jako u starejch hadrů