tak na ně. Každá akce způsobí reakci. Já bych omilostnil i toho kdo by ho zastřelil. Když někdo vytáhne mezi lidmi zbraň, musí počítat se stejnou protireakcí. A né byt překvapen, dokonce žalovat. Tupouni.
Ty kráso to je v pytli.. Nebyl jsem u toho ale uz jen pokud někdo v davu lidi vytáhne pistoly a je úplně jedno jestli plynovou nebo ostrou nebo maketu.. Tak se nemůže divit ze ho ozbrojené složky soacifikujou.. Čemu se sakra diví..!!
v USA by ho zastřelili a pak až zjišťovali co měl vlastně za zbraň. Tady se mírové řešení setká jenom s trestní oznámení. Jak smutné moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Díky,ale je to moje práce, bohu dík jsem měl jen holé ruce pistole byla v trezoru. Většinu času jsem hlavně úřednik, ale reakce je
i po těch letech je pořád stejná. Čekám na verdikt orgánů činných v trestním řízní, zda jsem nenarušil veřejné shromáždění.
Upravil joe dne 28.02.2016 13:50
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Tahle ze mě se fakt v prdel obrací... když magor může vytáhnout zbraň a Ruda.. jako správný správní a ochranný orgán zakročí tak ještě ponese následky... **** kde to jsem? střílet na potkání tyhle imbecily.
Rudo... jsi borec! Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Nase zakony jsou proti slusnym lidem rudo mas muj obdiv a respekt. Jak nekdo vytahne kver at uz jakykoli na neozbrojeneho cloveka mel by dostat takovou tavku pendrekem mezi oci az zezelena. Kdyz si vzpomenu jak nas chachary valili v praze na vyjezdu baniku a nikomu to nevadilo.a to jsme nic nedelali.. uz orlik zpival o dvojim metru. Dneska kdejaby ****ek aktivista ma prava vetsi nez organ. Hruza des
Hosani resit tu jestli bylo adekvatni ze borec vytahnul zbran byt jen plynovou je irelevantni nebyli jsme tam nevime jak se to udalo a co tomu predchazelo, vime to jen z novin, stat proti me dva najezeni spoluobcane co me ocividne chcou napadnout nebo rozrureni mym nazorem a nemuzu vedet co v te chvili udelaji chtel bych byt pripraven. Pokud borec vytahnul ale zbran a maval ji kolem je to uplne neco jineho, a je to demet, kteryho pekne zpacifikovat.
Na to jak Rudu znam verim, ze byla jeho reakce opravnena a jeho jednani adekvatni k dane situaci.
Rudo drzim palce.
Upravil schrek dne 28.02.2016 14:46
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Jo o to tu právě jde Honzo... sic jsme tam nikdo nebyli ale už protože Rudu známe víme.. že to bylo potřeba...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Nevím,nejsem právník, ale podle zákona o zbraních nesmíš mít na veřejném schromáždení
zbraň (plynovka je zbraň kat.D).
Dál se zbraní můžeš manipulovat jen na střelnici,kromě NO a KN samozřejmě.
Za mě jasná reakce sakra dobrýho poldy!
Víc takovejch.
Jsme s tebou Rudo!
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
VojtechPolicky napsal:
Jo o to tu právě jde Honzo... sic jsme tam nikdo nebyli ale už protože Rudu známe víme.. že to bylo potřeba...
Asi sem to nenapsal uplne pochopitelne, nebavim se ze Ruda udelal neco spatne a ze jeho reakce na chlapka s "machajici" zbrani byla chybna, o tom nepochybuji to sem napsal, ale ja se bavim co tomu predchazelo.
Kamarad nebyl ucastnikem jednoho shromazdeni, stal na okraji kde k nemu prili dva chlapci a ptali se na jeho nazor na danou vec, po tom co rekl na neho zacali rvat a pak ho napadli, kamarad ma dosmrti trvale nasledky v obliceji a podotykam policie stala cca 10metru od neho, jen se divali a nez stihli reagovat tak jedine co tak pak zavolali akorat sanitku.
Jinak vytahnout zbran je az posledni vychodisko ze situace kdy je v ohrozeni zivot tvuj ci zivot ostatnich. Ja jsem jeste nikdy nemel potrebu vytahovat.
Upravil schrek dne 28.02.2016 16:57
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Dneska opravdu veskere statni slozky jsou znacne v nevyhode oproti ostatnim (vandalum) jak ve sluzbe i mimo ni. Jim hrozi tak pokuta a statni pracovnik je resen v praci a pak zalezi jak se k tomu postavi nadrizeny a ostatni okolnosti. Ja bohuzel zatim zvolil vzdy utek, protoze bych z toho mel problem vzdy jen ja. Nastesti jsem jeste nebyl vystaven tomu, abych musel branit nekoho dalsiho bohu dik.
Honda XL600R
KTM 790R
BMW GS
A pak se divme.. že nám ty zbraně chtějí vzít a zakázat jejich vlastnění fyzickým osobám...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
joe napsal:
Díky,ale je to moje práce, bohu dík jsem měl jen holé ruce pistole byla v trezoru. Většinu času jsem hlavně úřednik, ale reakce je
i po těch letech je pořád stejná. Čekám na verdikt orgánů činných v trestním řízní, zda jsem nenarušil veřejné shromáždění.
Máš můj obdiv. Držím Ti palce aby jsi neměl sebemenší problém v této souvislosti a přál bych si aby bylo víc takových jako Ty.
Ja osobne si myslim, ze i na plynovky , by mel byt nejaky zakladni zbrojni prukaz, proste na vsechno co je vic jak vzduchovka. Kdyz u nekoho uvidis plynovku tak neorzeznas jestli je to plynovka nebo nebo neni, vsichni delaji verne kopie klasickych zbrani a "jen" tam davaji prepazku z tvrdokovu, aby nesel pouzit jinej nez plynovej poplasnej, plynovej PV, PV-S ci CS naboj, ted sem mel v ruce i airsoftovy zbrane a vedle toho original klasickej k nerozeznani a na vetsi vzdalenost uz vubec.
Jinak obecne ne jen policejni slozky, ale vsichni slusni obcane jsou v nevyhode oproti grazlum a vandalum.
Přesně to si myslím taky - i na plynovky by měl být normální zbroják. A jestli někdo vytáhne atrapu, airsoft nebo plynovku a někdo se bude cítit ohrožený a bude se bránit normální zbraní (nebo jakkoliv umí), tak by mělo být právo na straně toho, kdo se cítil ohrožený. Pochybuju že někdo v takové situaci rozezná plynovku nebo airsoft.
Jinak Rudo - klobouk dolů a ať z toho nemáš nějaké nepříjemnosti. Víš jak to u nás chodí...
Upravil TomasTT dne 28.02.2016 22:55
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Moje plynovka, nepoznáš rozdíl normálně, už vůbec ne ve vyhrocené situaci, zákrok přímo úměrný, žádný kecy okolo, Rudo podpora !!!
Upravil JirkaHK dne 28.02.2016 23:37
Tak ony plynovky jsou podobné zbraním záměrně, nemyslím, že by na ně měl být zbroják, to už by musel být na všechno, vzduchovky, nože, klacky, boxery, pepřáky, paralyzéry, dlažební kostky , láhve a skleněné střepy atd. a to by vedlo k totálnímu odzbrojení i slušnýchg občanů, gaunerovi je jedno co popadne nebo koupí na černém trhu.
Ale každý občan musí být soudný, má plnou odpovědnost za své skutky a nesmí se divit, že když vytáhne zbraň, skočí po něm první policajt, pokud vyhodnotí, že ta osoba může být riziková.
Osobně nemám nic proti tomu, mít u sebe zbraň kdekoliv, nevím, jak bych měl rozlišovat kam je a kam není vhodné si ji vzít, nebezpečí může číhat všude a osobně bych viděl nebezpečnější demonstraci než kdybych si v poledne zaskočil do restaurace na oběd v Uherském Brodě. U té situace jsem nebyl, třeba to byl blbeček co si myslel že když své argumenty podpoří zbraní, bude přesvědčivější, mohlo to být i tak, že na něj opoziční demonstranti řvali, nadávali, vyhrožovali, byli těsně u něj, třeba jich bylo víc, byli silnější, třeba měli nůž, těžko říct, prostě se ten člověk třeba cítil ohrožen. Chci tím říct, že netušíme jak to bylo a nepřísluší nám toho člověka v tuto chvíli soudit. To samozřejmě nic nemění na správnosti reakce policisty, ten považuji za příkladný bez ohledu jak to doopravdy bylo - "na důvody se budeme ptát později, teď je třeba zpacifikovat člověka se zbraní".
Upravil Ivan dne 29.02.2016 09:26