Moc pěkná mašinka. Jen nevim kde na to sežene tovární manuál, protože takovou krasavici bych určitě dal nějakýmu hňupovi do servisu Řešení je jezdit na servis do místa narození téhle krásky
i kdyz ducati je dobrej stroj tak nevim proc to sem davas kdyz nad forem je napsano tohle:Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich | Ostatní | Volná diskuze Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
zmijon napsal: i kdyz ducati je dobrej stroj tak nevim proc to sem davas kdyz nad forem je napsano tohle:Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich | Ostatní | Volná diskuze
Tak promiň no.BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
sběratelský stroj s technickými parametry již dnes překonanými....s cenou neadekvátní nabízenému......navíc nic nemající společné s kategorii Gelande - Strasse, ani Rally, ani Enduro.....
....ale že to někdo obdivuje jako masírku chápu, do garáže bych to rozhodně nechtěl - v ceně jedné takové je několik s mnohem větším stupněm zábavnosti....
Mě Ducati neuráží Výdrž v tomto ohledu neřešim, je to mistrovské dílo..
No a pokud mi tvrdíš, že se dá koupit motorka s takovím výkonem na váhu a objem tak mi ji ukaž. Po upravách možná, ale tento stroj kupuješ jak to stojí a leží. To ještě nepřišla řeč na podvozek!
Podle mého, je to opravdu kousek a to nějak kapotovaný motorky nemusim
Upravil Remus511 dne 05.01.2009 17:54
výkonově a hmotnostně je na tom třeba dnešní R1 nebo ZX-10R (200Hp/179kg) velmi podobně....tohle stejně není motorka na silniční ježdění, ale čistě na okruh...a na ty podmínky postavíš za cenu jedné Desmo třeba dvě zatraceně vymazlené ZX....
osobně Duc nemusím...jezdil jsem Monster S2R 1000 a byl to děs....
Remus511 napsal:
Mě Ducati neuráží Výdrž v tomto ohledu neřešim, je to mistrovské dílo..
No a pokud mi tvrdíš, že se dá koupit motorka s takovím výkonem na váhu a objem tak mi ji ukaž. Po upravách možná, ale tento stroj kupuješ jak to stojí a leží. To ještě nepřišla řeč na podvozek!
Podle mého, je to opravdu kousek a to nějak kapotovaný motorky nemusim
Absolutní souhlas BMW R1200GS neví co je konkurence !!!
Nechci se tě nějak dotknout, ale docela by mě zajímalo jak ZX 10 odlehčíš na 148kg.. Dál, dělám do motorů a hlavně do kawasaki takže těm 200Hp se pouze směji, dobře vím kolik je na zadním kole v reálu a je to 170hp a ještě když ji někdo moc dobře zajede a má štěstí. Dál je tu nástup a ukrutný zátah od spodu motoru do V. Tento motor je V4. A pkud jde o výkon tak, motory do V mají úplně jiný průběh výkonu. Například v MS Superbike se číhni že Ducati má o 30koní míň a stejně jim seká hlavy.. Já se nechci hádat, ale pokud se podívám na stavbu motoru . Bohužel k podvozku se nechci vyjadřovat, protože to můj rajón opravdu není. Ale pochybuji že by na takové bestii byl nějaký šmejd
Je to jako když kupuješ drahý obraz
Pokud jde o 2SR 1000 tak záleží co od ní čekáš..
Upravil Remus511 dne 05.01.2009 18:30
Ad. prudilove -- KTM tu taky probirate a jak jsme videli... i na R1 jde objet zemekoule.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jo ta první to je pozdrav od soudruha Eatona a jeho nitro kámoše .... http://www.eaton..../index.htm
To druhý to je Feretti family ne?
To jsou vynikající stroje GS do terénu..... / asi tu budeme nežádoucí /