Věřím že řada z vás zná. http://www.rozhla...ominulosti Archiv povětšinou zajímavých diskuzí s velmi zajímavými lidmi. Některé se týkají různých vláken i zde na foru.
Upravil mahomaho dne 28.03.2016 17:58
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Ano zejména mám rád komentáře Jana Petránka ,jsou objektivní(proto možná na živo v sledovaném čase v ČRo zřídka vysílaný),zajímavé a má skvělý způsob mluvy, dobře se poslouchá
Upravil kim dne 28.03.2016 08:44
Přidám se. Petránek umí v několika větách vysvětlit situaci bez, balastu a za pomocí informací které jinde jen tak neuslyšíte, např. protože nejsou korektní. a pochopím to i já..
Nicméně kupředu do minulosti je plné zajímavých osobnosti, které jsem dříve neznal. Můj zájem o tento pořad značně posílil po poslechnutí diskuze s egyptologem profesorem Miroslavem Bártou cca před 3-mi léty a od té doby když o něj zavadím věnuji mu svůj čas stejně jako Cyrilovi Höschlovi, Petru Pavlovi a Jaroslavu Duškovi kterého jsem samozřejmě neobjevil v rádiu , ale má v archivu KDM pěkné povídání. ---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Je to výbornej pořad, často si pouštím věci z archivu v autě při delší cestě.
Poslední dobou to ale trochu flákám.
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Výborný, výborný, výborný. Poslouchám v autě. Jen jsem trochu smutnej z toho, že už si zase musíme dávat tipy kde jsou zajímavé informace, protože třeba na ČT je rozhodně neuvidíme.