Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze

Na co se zaměřit?
Hrabe_X
Přidané 30.03.2016 17:44

Registrace: 31.10.07
Zaměř se na nějakého majitele z okolí a ukecej ho, aby jel s tebou (třeba za pár plzní) a skoukli jste to společně.
Jinak stejně jako každá motorka.. - celkovej stav atd.....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

jackA
Na co se zaměřit?
Přidané 30.03.2016 21:32

Registrace: 04.09.15
Taky jsem dlouho hledal. Když zadáš do Googlu nákup motorky, najdeš dost věcí. Taky jsem neměl volného kámoše, co by jel se mnou. Mě pomohly rady jako, podívat se na brzdové kotouče, podle opotřebení se dá poznat přibližně jak se na tom jezdilo. Na pneumatiky, jestli jsou rok starý a už jsou na hadry, tak to taky něco řekne. Jestli je to někde upatlaný od oleje. Podívat se zespodu na válce, olej, odřený po pádu. Barva na motorce, origoš nebo předělaná. Může to být osobní styl nebo odřený a dolakovaný. Když tvrdí, že je jezděná jen na silnici a má terénní gumy a písek všude. V Čechách mě prodávající tak vyškolili, že jsem půjčil dodávku a přivezl ji z Německa. Hodně štěstí.

Irskej
Na co se zaměřit?
Přidané 31.03.2016 06:36

Registrace: 23.10.10
A nebo vsad na jistotu,zdejsi clen Bob. Asi nejlepsi reference co muze prodejce mit.

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 94
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,728
Nejnovější člen: danbrabec

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.09 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI