Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 1 z 2:   1    2  

Havarijní pojištění mimo EU
PavelDR
Přidané 08.04.2016 10:01

Registrace: 13.06.11
Potřebuji vyřešit havarijní pojištění a pojištění proti krádeži.Mám pojištěno u Kooperativy,ale bohužel platí jen v EU.Řešíte někdo takovéto pojištění,když jezdíte mimo EU?

Potřebuji pojištění do Gruzie a Arménie.

Dělá takové pojištění vůbec nějaká pojišťovna???
.

. . BMW R 1200 GS Adventure . . . . . http://sosnapavel....idnes.cz/ . .

PavelDR
Přidané 10.04.2016 09:40

Opravdu jsem jedinej ze zdejších 5595 členů,který chce mít pojištěnou motorku?helpless
.

mi5
Přidané 10.04.2016 09:50

Registrace: 04.09.15
Podle mě je havarijní do těchto destinací neresitelnej problém. Možná půjde zařídit na hranicích, ale spíš o tom pochybuji. Většinou u pojišťoven je hlavní pokrytí poptávky a to rozhodně tyto země nesplňují. Kolik lidí to po nich může chtít, dejme tomu 10 lidi za rok, kvůli tomu se nikomu nevyplatí takový produkt.

PavelDR
Přidané 10.04.2016 11:31

Možný to je,ale připadá mi divný,že v dnešní době,kdy se pojišťuje kde co,se nedá pojistit motorka.
.

Honza_BMW_VW
Přidané 10.04.2016 11:48

Registrace: 23.06.12
PavelDR napsal:
Možný to je,ale připadá mi divný,že v dnešní době,kdy se pojišťuje kde co,se nedá pojistit motorka.

Pavle,
vypadá to, že se nejedná o "standardní" produkt pojišťovny. Nejspíše Ti nezbyde nic jiného, než napsat konkrétní poptávku na schopného obchodníka, příp. produktové oddělení větších, ale i menších pojišťoven, tak aby Ti zpracovali individuální kalkulaci. Třeba Ti některá pojišťovna nabídne přiměřené podmínky.
Měj se H
www.jantruhlar.cz

www.jantruhlar.cz
Vjetrnik
Přidané 10.04.2016 12:16

Registrace: 09.10.07
PavelDR napsal:Opravdu jsem jedinej ze zdejších 5595 členů,který chce mít pojištěnou motorku?

...asi se ostatní bez falešného pocitu bezpečí obejdou...

Bude Tě to stát abnormálně mnoho, oproti standartnímu pojištění a ve finále Ti to pojišťovna neuzná, žes nedoložil, že moto byla v době krádeže / havarie dostatečně chráněná, atd....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

3X
Přidané 10.04.2016 12:43

Registrace: 07.03.09
Pavle, pojištění ti platí pouze v EU z toho důvodu, že se krade právě pouze tady Grin

Lidem mimo Evropu tento "majetek" nic neříká, proč by kradli takové motorky? Je to pro ně rarita.

PavelDR
Přidané 10.04.2016 21:21

Tak vám kluci děkuji.
.

schrek
Přidané 10.04.2016 21:36

Registrace: 24.08.10
Cau, ja to poptaval nekolikrat a nbohuzel , takovy produkt ti nikdo nenabidne. Teda v dobe kdy jsem to hleda se nic takoveho nenabizelo.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček Smile

http://
tompol
Přidané 19.04.2016 10:23

Registrace: 05.05.15
Vyzkoušel bych rozeslat emaily na všechny pojišťovací makléře a srovnávače co znáš. Mají velký přehled o tom co která pojišťovna umožňuje (i když to třeba nemá v nabídce) a mají hodně zkušeností díky tomu, že už třeba pojišťovali někoho s podobným požadavkem. Jakmile z nich získáš nějaký návrh, tak můžeš říct, že se ti to zdá drahé, rozloučit se s nimi a jít na pobočku pojišťovny, která to umožní. Případně napsat emaily všem pojišťovnám. Ale tam nemáš jistotu, že ti nenastřelí cenu.

Makléři a srovnávače většinou chtějí podeběhnout pojišťovnu a díky tomu, že budeš vědět za kolik by ti to nabídli oni, budeš moct na pobočce říct, že jsi to jinde viděl například o tisícovku levnější, zda by s tím nešlo něco udělat.

bluesbery
Přidané 19.04.2016 18:49

Registrace: 01.06.08
Resim stejnou otazku, zatim bez vysledku

www.temax.cz
schrek
Přidané 19.04.2016 18:57

Jsem zvedavej kdo uspeje. Jelikoz kdyz ti neudelaji POV pochybuju ze udelaji HAV

bluesbery
Přidané 19.04.2016 19:05

Registrace: 01.06.08
schrek napsal:
Jsem zvedavej kdo uspeje. Jelikoz kdyz ti neudelaji POV pochybuju ze udelaji HAV

Myslim ze mas recht, je to logicke...

www.temax.cz
jack96
Přidané 14.05.2019 20:53

Registrace: 17.07.12
Ahojte, tak nevim zda po nejake době se jiz nekomu něco povedlo sehnat ale mam povko od KOOP a chtěl bych jen kratkodobe havarijko na dovolenou.
Vicemene do EU jen kratky prejezd Albanie

Mate někdo zkusenosti ci rovnou doporuceni.

Dekuji
h Smile

schrek
Přidané 14.05.2019 21:01

Na jak dlouho jedes? Sjednej si HAV celorocne a do dvou mesicu muzes dat vypoved bez udani duvodu jen zaplatos za pojistene dny. Bacha polud dojde k pojistne udalosti musis zaplatit pojisteni na celj rok

jack96
Přidané 14.05.2019 21:37

Registrace: 17.07.12
schrek napsal:
Na jak dlouho jedes? Sjednej si HAV celorocne a do dvou mesicu muzes dat vypoved bez udani duvodu jen zaplatos za pojistene dny. Bacha polud dojde k pojistne udalosti musis zaplatit pojisteni na celj rok

no a není tedy lepsi mit pojistku jen na dobu určitou? napr koop jsem koukal ze dela minimalne na mesic.
Ale netusim jak je to prave když mas pojistnou událost.
Jedeme na 14 dni a po lonske zkusenosti z Bosny kde nam tam zustala mala 650 a jeli jsme pro ni s vlekem bych toto rad nejak osetril Smile

bmwgsa
Přidané 14.05.2019 21:59

Registrace: 16.10.13
schrek napsal:

Tak.to bych byl hodne opatrnej na tuhle radu.. zrovna koop muze pri pojistne udalosti do 3 mesicu od uzavreni pojistne smlouvy odmitnout plnit a vypovedet smlouvu bez udani duvodu. Jsou tam i vyhody pro pojišťovnu tak bacha...

schrek
Přidané 14.05.2019 22:18

bmwgsa napsal:
schrek napsal:

Tak.to bych byl hodne opatrnej na tuhle radu.. zrovna koop muze pri pojistne udalosti do 3 mesicu od uzavreni pojistne smlouvy odmitnout plnit a vypovedet smlouvu bez udani duvodu. Jsou tam i vyhody pro pojišťovnu tak bacha...

Posli sem , odkaz na pojistný podmínky kde to mají napsáno, tohle je teda dost výjeb.

schrek
Přidané 14.05.2019 22:21

jack96 napsal:
schrek napsal:

no a není tedy lepsi mit pojistku jen na dobu určitou? napr koop jsem koukal ze dela minimalne na mesic.
Ale netusim jak je to prave když mas pojistnou událost.
Jedeme na 14 dni a po lonske zkusenosti z Bosny kde nam tam zustala mala 650 a jeli jsme pro ni s vlekem bych toto rad nejak osetril Smile

Samozřejmě je, ale jsou tam navýšení za krátkou dobu pojištění. Jinak když máš pojistnou událost, tak pojišťovna má nárok na celoroční předpis pojistného , pokud ti vyplatí PU. Nebo si udělej na rok sezonní a máš klid.

HonzaGS-SV
Přidané 15.05.2019 11:03

Registrace: 13.09.09
Myslím, že havarijko je vzhledem k ceně o ničem. Brácha teď poptal pojistku na svojí K1300R a řekli 70 000,- ročně - na 6 let starou motorku. Tak si nakonec dal jen asistenci (zajištění odtahu do servisu či domů) v rámci celé Evropy (nikoli EU) cca za litr/dva ročně.

Strana 1 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 72
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,724
Nejnovější člen: setr

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 5.51 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI