Ahoj,
mam F 650 GS (2008), tedy 800 ccm. Kdyz jsem motorku koupil mela temer vypadnutou horni hadici chlazeni. Hadici jsem nasadil, ale po ujeti 1500 km mi temer opet vypadla. Nezdalo se mi, ze by byl v hadici nejak velky tlak, ktery by toto zapricinil a motor se neprehriva. Nemate s timto problemem nekdo zkusenost? Mozna se jedna jen o konstrukcni nedostatek. Pravdepodobne to lze vyresit sroubovaci objimkou,ale zajima me pricina. Dekuji za radu.
Pokud vím tak to byl výrobní nedostatek u prvních osmikil, nevím už jistě ale asi to řešili v garanci výměnou za delší hadici -vyměň ji za delší a mělo by být po problému
V BMW Ti ji vymění zadarmo v rámci svolávačky. Zavolej tam, podle VIN Ti řeknou, jestli byla provedena. Pokud ne, kromě nové hadice dostaneš novou řetězovku, osy kol, úpravu na palivovém čerpadle a pár drobností. Garanční prohlídky ani vyplněná serviska na to nemá vliv, jak mi bylo v BMW řečeno...
Řetězovku mi budou měnit na svolávačku teď (už je i objedna ná).Podmínkou je, co mi řekli v BMW,že moto nesmí mít najeto víc než 20tis km a řetězovka musí být výroby ČZ.
Zdrsnil jsem hrdlo pumpy hrubším smirkovým plátnem, nasadil novou hadici a zajistil to šroubovací stahovací objímkou, kterou jsem nastříkal na černo, ať to má styl :-)
Vypadá to, že problém je vyřešen.
Upravil born2bwild dne 10.05.2016 16:14