Už druhej rok vlastním 800Stéčko, je to úžasná mašinka,ale. Jsem malej prďola 162cm a moc mě trápí výška sedla. Už jsem povolil zadek kolečkem na nejníň, odstranil všechny gumové dorazy na sedle a ještě bych potřeboval ke spokojenosti tak 5cm. Ještě je něco na vydlích. Furt to není vono. Poradíte někdo??? Díkec
bubak
Co chceš víc poradit ještě -snad upustit gumy- Vyčerpal jsi zdřejmě všechny snižovací postupy -tak snad už jen změna motorky za menší -např CBF 500- moja to má taky je trpaslo, a dosáhne z toho
servisak napsal:
Stím už asi moc nevymyslíš, leda že by jsi vyhodil sedlo uplně.
...nebo sis nechal nastrelit delsi nohy
Edit : co treba upravit vypln sedla?
Upravil Kubrt dne 04.06.2016 12:23
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak Vám všem děkuji za úžasné rady.Myslel jsem třeba tlumič s osmistovky erka jestlik není kratší? Léta vysněnou mašinku přeci nevyměním jenom kvůli tomu,že mě schází 5cm.
bubak
Chlape je ja snizoval GS pomoci kratsich pruzin (ted mam stelovateljen tlumic od TT), vypln sedla = snizene sedlo, a popusteni prednich vydli v brejlich, nic jineho nejde
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Nauč se zastavovat jak na krosce, zkrátka sedni na moto stehnem a pak máš tu druhou nohu delší. Jenom si to nesmíš na poslední moment rozmyslet a padnout na druhou stranu.
Sharki napsal:
Tak Vám všem děkuji za úžasné rady.Myslel jsem třeba tlumič s osmistovky erka jestlik není kratší? Léta vysněnou mašinku přeci nevyměním jenom kvůli tomu,že mě schází 5cm.
Njn co by si chtěl slyšet-není moc lidí a tím i zkušeností s tím jak přizpůsobit vysokou motorku malé postavě - ještě je možnost pořídit pěticentimetrové podrážky na boty(to si nedělám p*del) kdo byl na shrekově první slezině tak viděl že i tak to lze
Prozen googlem "f800st snizeni" a jeden z prvnich odkazu je na motosoukup.cz kde najdes zadni tlumic bitubo, kterej motku snizi o 45mm. Minulej rok jsme to resili s jednou holcinou a rozdil v dosazeni na zem opravdu zasadni.