Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 1 z 3:   1    2    3  

Co nosíte na opasku, v kapsách a přes rameno?
Ivan
Přidané 07.06.2016 13:00

Registrace: 10.02.07
Snad každý chlap nosí nějaké ty klučičí věci. Do vlákna o Leathermanech to nepatří a do vlákna o survival také ne, tak zkusím nové vlákno. Jsem úchyl na pouzdra a štvalo mne, když jsem tahal všechno po kapsách, stejně se to tam nevejde a blbě se to hledá. Vloni jsem objevil značku Maxpedition, mám několik jejích výrobků a když jsem sháněl něco malinkého na opasek, to správné jsem našel zase u nich. Pouzdro je kvalitní, bytelné, kompaktní, má pár vychytávek a našel v něm místo multitool s příslušenstvím, bloček na poznámky, propiska, malý Victorinox, svítilna a pár dalších blbůstek. Na druhém boku pak něco pro sebeobranu. Drobné, klíče, popř. nějakou tu bankovku, mobil a cigára stále v kapse, i když pouzdro s mobilem se dá připnout k tomuhle. Ale od toho kapsy jsou.
Přes rameno mám větší textilní taštičku, beru ji do práce, tam je foťák, peněženka, tablet, fleška, ubrousky atd. ale když si jen tak někam odskočím, neberu to.
Když jdu někam v obleku, je to jinak, ale to je naštěstí 3x do roka.
Jak to máte s "kabelkou" vy?
Ivan přiložený následující obrázek:

[197.51Kb]

Medik
Přidané 07.06.2016 13:22

Registrace: 04.05.08
Nenosím u sebe zbytečnosti, vlastně nosím.Frown
Mám malej batoh (A4), kde mám síťovku, bonzblok, propisku, lžičku,univerzální malej šroubovák s výměnejma hrotama, brejle, (účtenky, faktury, dodáky - jedny plastové desky uprostřed). To jsou věci co používám furt.
Potom tam mám kraviny, co použiju 2-3x do roka - kapesní nožík, verzatilku (tu jsem použil pouze jednou za těch hafo let), malou baterku (úplná zbytečnost), prášky pro případ, který nikdy nenastal, kapesníčky papírové (použito dvakrát při náhlé střevní příhodě).
No a jako správnej kovboj mám na opasku pouzdra dvě - jedno s mobilem a druhé s železem (zakázková práce, dle zadání).
Multitooly a nože s 50 funkcema nedokážu využít, tak se s nima nevláčím.
Foťák beru sebou jen v případě, že jsem rozhodnutej předem někde fotit a z elektronických otravačů z povinnosti k zákazníkům a rodině mám toho mobila.
Jasně, jsem brontosaurusGrin
A vůbec nejradě to mám, že vypadnu do lesa a mám sebou jen ten nožík a košík na houby....... Někdy ani ten košík ne.Wink
Upravil Medik dne 07.06.2016 13:23
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Kubrt
Přidané 07.06.2016 13:40

Registrace: 24.09.07
Na opasku nosim "Letrmena" a teleskop v rotacnim pouzdre yes
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

hobr
Přidané 07.06.2016 13:44

Registrace: 29.12.10
Medik napsal:
...A vůbec nejraděj to mám, že vypadnu do lesa a mám sebou jen ten nožík a košík na houby....... Někdy ani ten košík ne.Wink

Moja řeč, toto je nejlepší relax.... (Pak ještě jízda na moto).
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."

Huty
Přidané 07.06.2016 13:45

Registrace: 20.06.10
Nosím kalhoty a kraťasy od Helikonu a ty mají tolik kapes, že až Grin Takže telefon, velikej Viktorák, tužtička ESP se mi vejdou. Nebo ****tašku od Pentagonu, je i na skyté nošení zbraně. Jinak Ivane Maxpedition vypadá šikovně ;-) sháním něco na nošení Viktoráka i do práce, tak mrknu.

Pardal
Přidané 07.06.2016 13:57

Registrace: 08.04.07
Ja už techto věcí vlastním a nic mi pořad nevyhovuje.. prostě to pořád překáží, hlavně v autě
Kompletní výbava motocestovatele
www.rockway.cz výrobce
www.klim-cz.com-oficiální dealer
www.twalcom-czech... - výhradní dovozce
http://www.facebo...ockwayShop
Revitshop.cz

http://www.rockway.cz
TomasTT
Přidané 07.06.2016 15:04

Registrace: 15.03.07
Přesně jak psal Viktor - v autě je cokoliv na opasku peklo a nůž na klipsu v kapse taky nic moc...
Já nosím doklady, telefony, klíče a drobnosti v takové tašce přes hlavu (sling) od Maxpedition a ní na boku je molle, tak jsem tam přidělal pouzdro na multifunkční kleště a přijde mi to praktičtější než tahat tyhle těžký věci po kapsách.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
Kali
Přidané 07.06.2016 15:09

Registrace: 20.01.13
dovolím si sdílet takovou vychytávku od člověka kterýho beru opravdu vážně protože se podle mě vyzná.
https://www.youtube.com/v/...
http://www.bullar...ster-cerne
hlavně pro ty z nás kterým vadí něco na opasku v autě Smile
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo Smile

hicks
Přidané 07.06.2016 15:19

Registrace: 09.07.08
Ivan napsal:
Přes rameno mám větší textilní taštičku, beru ji do práce, tam je foťák, peněženka, tablet, fleška, ubrousky atd. ale když si jen tak někam odskočím, neberu to.
Když jdu někam v obleku, je to jinak, ale to je naštěstí 3x do roka.
Jak to máte s "kabelkou" vy?

Victorinox Swisschamp, racnu Swistool s bitama, zapalovac Sigma Helios, baterka Fenix UC35, zip ties...

jo a nejakou malou kudlu vod Gerbera.

Ale to taham ssebou bud v moto, nebo auta a prendavam to.
Upravil hicks dne 07.06.2016 17:11
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

Lukes
Přidané 07.06.2016 16:14

Registrace: 14.02.07
nestačí platební karta? :-D

TAKE IT EASY

zetor
Přidané 07.06.2016 16:29

Registrace: 09.11.10
Mobil, klíče, peněženku...Grin

Stačí po kapsách...

Alda
Přidané 07.06.2016 16:48

Registrace: 20.10.07
Viz zetor.

Milda_Km
Přidané 07.06.2016 17:10

Registrace: 12.07.12
zetor napsal:

Stačí po kapsách...
já mínus peněženka, tlačí na prdeli tak mám vatu v kapse Grin a a opasku semtam glock
Upravil Milda_Km dne 07.06.2016 17:11

Bohumil
Přidané 07.06.2016 18:51

Registrace: 13.02.07
hobr napsal:
Medik napsal:
...A vůbec nejraděj to mám, že vypadnu do lesa a mám sebou jen ten nožík a košík na houby....... Někdy ani ten košík ne.Wink

Moja řeč, toto je nejlepší relax.... (Pak ještě jízda na moto).

proto jedu do lesa na motorce.zrovna vcera, oprel sem dakara o krmelec pomotal se tam a prt nasel...tak sem tam enom tak hodinu lapjel, dival se na motorku a na stromy a na ptacky a mel radost ze ziju a ze je hezky...tak si to taky tak opcas zkuste.
jo a jinak sebou nosim akorat takovy ten cerveny svicarsky nozik s vyvrtkou, pilnikem, nuzkama a srufovakem.
Upravil Bohumil dne 07.06.2016 18:53
Kupredu spatki ni krok...

MoonCZ
Přidané 07.06.2016 19:44

Registrace: 23.07.11
G17 + 2x17, a takový nožík od KABAR na takové to každodenní nošení. Zbytek velmi důležitých věcí po kapsách kalhot Helikon
BMW R 1150 GS

Ivan
Přidané 07.06.2016 21:00

Věci na opasku můžou stát v autě za..., v tom má TomášTT i Pardál pravdu. Nicméně lze je vychytat tak, že o nich v autě, ani při na/vystupování nevím a protože sedím v autě denně, je to věc, kvůli které jsem se s některými pouzdry rozloučil a nová pouzdra vyhledávám s touhle podmínkou. Ten Maxpedition jsem kupoval bez vyzkoušení a byl rozhodnutý ho vrátit, naštěstí je v pohodě.

Jarda 900
Přidané 07.06.2016 21:52

Registrace: 26.08.09
Mam tasku od FALCA 519 Mk3 a vleze se mi do ni 1911, victorinox, baterka a dalsi bezne veci co jsou potreba. Ma system molle pro dalsi nadstavby.

Woodman
Přidané 08.06.2016 07:20

Registrace: 23.09.09
Milda_Km napsal:
zetor napsal:

Stačí po kapsách...
já mínus peněženka, tlačí na prdeli tak mám vatu v kapse Grin a a opasku semtam glock

A já v práci: na opasku nůž, v kapse kapesník a mobil a přes rameno pušku. Smile A mimo práci: změním typ nože a přesouvám ho do kapsy a pušku odkládám do skříně... Smile
Když jedu na výlet, tak nejradši malou úhlednou "ledvinku" (peněženka, klíče, doklady, tužka, papír a ten zatracenej mobil...)
...songs from the wood make you feel much better...

Ivan
Přidané 08.06.2016 08:52

Jarda 900 napsal:
Mam tasku od FALCA 519 Mk3 a vleze se mi do ni 1911, victorinox, baterka a dalsi bezne veci co jsou potreba. Ma system molle pro dalsi nadstavby.

Mám podobný, Fatboy od Maxpedition, mám od Vánoc perfektně rozmyšlené, co přijde dovnitř, ale měl jsem ho sebou zatím jediný víkend, kromě práce a nákupů to oživím, tedy s trochu jinou výbavou než na fotce...:-). Výborně sedí a vejde se toho spousta. Také á Molle systém a na popruh jsem nainstaloval Single Sheats od Maxpedition, pouzdro na nůž/multitool/baterku...

Myslím, že jsme podobní úchylové jako ženské, které mají spoustu kabelek. Už věřím, že je nutně potřebují - stejně jako my ty naše. Jen výběr se řídí jinými kritérii...
Ivan přiložený následující obrázek:

[68.19Kb]

Jarda 900
Přidané 08.06.2016 09:35

Registrace: 26.08.09
To jo akorát na dámskou kabelku nedostanu záruku 5 let na vše a hlavně nejsou tak hezké clap

Ivan napsal:
Jarda 900 napsal:

Mám podobný, Fatboy od Maxpedition, mám od Vánoc perfektně rozmyšlené, co přijde dovnitř, ale měl jsem ho sebou zatím jediný víkend, kromě práce a nákupů to oživím, tedy s trochu jinou výbavou než na fotce...:-). Výborně sedí a vejde se toho spousta. Také á Molle systém a na popruh jsem nainstaloval Single Sheats od Maxpedition, pouzdro na nůž/multitool/baterku...

Myslím, že jsme podobní úchylové jako ženské, které mají spoustu kabelek. Už věřím, že je nutně potřebují - stejně jako my ty naše. Jen výběr se řídí jinými kritérii...

Strana 1 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 55
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,725
Nejnovější člen: Gasgas

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.37 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI