Tak nám přibylo třistapadesát kolegů na nových BMW. A to ještě by mě zajímalo, kolik je dovezeno a prodáno jetých BMW ze zahraničí...
Ať Vám chlapi Baworáci slouží...
Radosek napsal:
Tak nám přibylo třistapadesát kolegů na nových BMW. A to ještě by mě zajímalo, kolik je dovezeno a prodáno jetých BMW ze zahraničí...
já jsem taky nešetřil a vzal hned dva dovozový, až vyhraju ve Sportce tak se zařadím hrdě i do statistik a udělám AuTecu nebo Bychlovi obrat BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
já tomu přispěl před 7mi lety, jsem tedy českýBMWpyjonýrjaxviňa.cz H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Radosek napsal:
No jo, loni jsem taky se taky ujal skoro 3 metráků železa a přispěl k oteplení planety Stejně ty 1100 mají něco do sebe co? I tem můj paskvil s vidlema z 1150. Raději neštuduju, jak jsem koupil, tak to jezdí Milé překvaní oproti jiným strojůmLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Já taky,v srpnu,1150GSA,taky dovoz z říše,ale přes bazar,jestli se to počitáKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Medik napsal:
No jo, loni jsem taky se taky ujal skoro 3 metráků železa a přispěl k oteplení planety Stejně ty 1100 mají něco do sebe co? I tem můj paskvil s vidlema z 1150. Raději neštuduju, jak jsem koupil, tak to jezdí Milé překvaní oproti jiným strojům
A hlavně ten tvůj úložný prostor
To víš, starého psa novým kouskům nenaučíšLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
homolk@ napsal:
JJ počítá, ale nebudu cpát někomu prachy když si to můžu udělat sám.
A na to ti stačí 5 tříd základky.
Si to klidně sám udělej a na to ti stačí i zvláštní škola
Nic ve zlým
Upravil Kubrt dne 17.01.2009 19:51
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.