Zdravím,
nedokázal by mi prosím někdo poradit, jakým způsobem se dá opravit odtržený kabel od konektoru přídavného světla ? Respektive, jestli je možné sehnat samostatnou koncovku kabelu k přídavnému světlu a nebo, jestli je možnost vyndat nějakým protikusem zbytky odtržených kabelů z koncovky a zavést do něj kabel znovu ? Nepodařilo se mi totiž zbytek kabelu z koncovky dostat ven.
Měly by ty piny jít vytáhnout dopředu.Bývá tam většinou takové "pérko" jako protihrot,proti vytažení těch pinů.Tenkým šroubováčkem by to mělo jít zmáčknout a vytáhnout.
.
ombre73 napsal:
zdravim vsechny, tak az sem jsem dosel, uz jen ty piny a to nevim jak, dekujiii
a co jsi tím chtěl říct? co potřebuješ? trochu víc se musíš vysemenit..
po devíti letech od posledního příspěvku napíšeš tenhle blábol ale nikdo asi netuší jak ti pomoct.. Nevíš jak ty piny vyndat, nebo kde je sehnat? nebo jak ti můžeme pomoct?
Upravil jezek dne 12.08.2025 07:22
Třeba byl v kómatu... nebo jsi to chtěl důkladně rozmyslet, nic neuspěchat...
Nicméně se přiznám, že v 2019 jsem uklepal v Íránu mlhovku pak to nějakou dobu řešil,objednal si z Alíku nové, které mě nepřišly a pak jsem si zvykl na jednu...---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
jako ze 9 let mi to lezi na stole, to ne , to jsi se do toho trosku zamotal, nakonec nahrazeno konektorem z hadexu za par babek, v cartecu chteli dodat cely svazek, trosku mimo. Hlavne ze uz to sviti... furt se neco deje...
Tak nevim kdo ti co hledal ale ten original konektor se da koupit samostatne a stoji opravdu par korun... a kluky v Cartecu v Praze znam, a ty bi ti urcite nabidli ciste jen konektor.. tak je mi to trochu divny..
taky jsem se divil, ze ho nemaji zvlast, ale spis to bylo neznalosti prodejce cartecu v ostrave, odkazoval se na katalog, kde to je samozrejme v celem svazku pridavnych svetel. Dekuji vsem za feedback... furt se neco deje...