Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina

Rusko vaše tipy?
mandy8
Přidané 08.07.2016 09:36

Registrace: 28.10.08
Zdarec,

Chystáme se teď do Ruska. Z Estonska směr Petrohrad a pak Moskva dále směr Ukrajina dolů. Potřeboval bych posbírat nějaké tipy kam zajet po této trase. Určitě to už někdo z Vás takhle jel, tak kdyby jste měli nějaké fajn místa která po cestě navštívít byl bych rád Smile díky

www.maliri-nateraci.cz
mandy8
Rusko vaše tipy?
Přidané 11.07.2016 08:32

Tady je naše trasa. Kdyby jste někdo měli nějaké tipy byl bych rad.
mandy8 přiložený následující obrázek:

[144.21Kb]

www.maliri-nateraci.cz
bartus
Rusko vaše tipy?
Přidané 11.07.2016 19:07

Registrace: 17.12.10
Kdy vyrazite dacani? Cool Jinak muj bytovy "dyzajnere" vymalba luxusni thumbs up jo a bourka ti strhla bilboard v Picvolde Shock

www.bartus.eu
mandy8
Rusko vaše tipy?
Přidané 11.07.2016 19:57

bartus napsal:
Kdy vyrazite dacani? Cool Jinak muj bytovy "dyzajnere" vymalba luxusni thumbs up jo a bourka ti strhla bilboard v Picvolde Shock

Vyrážíme 21.7. Cool Jooo tak to jsem rád, že je luxusní! A billboard by jsi mohl opravit ne? annoy

www.maliri-nateraci.cz
Michal21
Rusko vaše tipy?
Přidané 11.07.2016 20:04

Registrace: 20.01.11
U petrohradu je toho spoustu. Treba Petergof nebo jak se to pise latinkou. Jinak moc doporucuju nocni plavbu lodi na zvedani mostu v petrohradu. Plave se po kanalech a bylo to fakt supr...v peteru to chce prolezt, asi nejhezci mesto kde jsem kdy byl. Jinak je rusko cestovatelsky omyl...alespon pro me...

mandy8
Rusko vaše tipy?
Přidané 12.07.2016 12:53

Michal21 napsal:
U petrohradu je toho spoustu. Treba Petergof nebo jak se to pise latinkou. Jinak moc doporucuju nocni plavbu lodi na zvedani mostu v petrohradu. Plave se po kanalech a bylo to fakt supr...v peteru to chce prolezt, asi nejhezci mesto kde jsem kdy byl. Jinak je rusko cestovatelsky omyl...alespon pro me...

Díky Smile no snad nebudeme taky zklamaní...

www.maliri-nateraci.cz
starosta
Rusko vaše tipy?
Přidané 13.07.2016 20:43

Registrace: 24.05.09
mandy8 napsal:
Michal21 napsal:

Díky Smile no snad nebudeme taky zklamaní...

Rusko buď miluješ a nebo nenávidíš.

www.starosta76.rajce.net
starosta
Rusko vaše tipy?
Přidané 13.07.2016 20:48

Registrace: 24.05.09
Kdyby někoho zajímalo, tak zde je pár fotek z letošní cesty Ruskem.Cesta vedla směr Petrohrad, okolo Ladožského jezera, Moskvu a Volgograd.
http://starosta76....idnes.cz/

www.starosta76.rajce.net
mandy8
Rusko vaše tipy?
Přidané 13.07.2016 20:54

starosta napsal:
Kdyby někoho zajímalo, tak zde je pár fotek z letošní cesty Ruskem.Cesta vedla směr Petrohrad, okolo Ladožského jezera, Moskvu a Volgograd.

Určitě kouknu Wink nějaké tipy kam zajet?

www.maliri-nateraci.cz
Michal21
Rusko vaše tipy?
Přidané 13.07.2016 20:59

Registrace: 20.01.11
Starosto to jsi napsal presne, na rusko se proste musi zvyknout. Z ruska mam zazitku nespocet, nemuzu rict jestli dobry nebo spatny, zkratka rusky. V podstate denne jsem s rusakama v kontaktu a nekdy jsou fakt na pest. Je to zeme, kde pratelstvi porad neco znamena. Rusko mam svym zpusobem rad, mel jsem moznost tam jit pred par lety pracovat, ale i pres supr nabidku jsem to nevzal. Kazdemu bych doporucil se tam podivat. Ne proto aby lidi meli cestovni zazitek ale proto, aby se uz **** zamysleli nad tim, ze u nas si zijeme jako prasata v zite a porad si stezujem. A podivat se ne do moskvy, ale treba do magnitogorsku. Tam si clovek vychutna realitu....jo a jsou tam neskutecne pekny zensky, ktery se o sebe dost staraj a ne jako u nas hiphop free teplaky i do divadla a jeste se tvari ze je to modni.....

mandy8
Rusko vaše tipy?
Přidané 13.07.2016 21:16

Michal21 napsal:
Starosto to jsi napsal presne, na rusko se proste musi zvyknout. Z ruska mam zazitku nespocet, nemuzu rict jestli dobry nebo spatny, zkratka rusky. V podstate denne jsem s rusakama v kontaktu a nekdy jsou fakt na pest. Je to zeme, kde pratelstvi porad neco znamena. Rusko mam svym zpusobem rad, mel jsem moznost tam jit pred par lety pracovat, ale i pres supr nabidku jsem to nevzal. Kazdemu bych doporucil se tam podivat. Ne proto aby lidi meli cestovni zazitek ale proto, aby se uz **** zamysleli nad tim, ze u nas si zijeme jako prasata v zite a porad si stezujem. A podivat se ne do moskvy, ale treba do magnitogorsku. Tam si clovek vychutna realitu....jo a jsou tam neskutecne pekny zensky, ktery se o sebe dost staraj a ne jako u nas hiphop free teplaky i do divadla a jeste se tvari ze je to modni.....

Díky Smile sám jsem na to zvědav jaký budu mít z toho pocit. Každopádně to bude zajímavé Smile

www.maliri-nateraci.cz
toli
Rusko vaše tipy?
Přidané 22.05.2017 21:02

Registrace: 13.10.08
Přemýšlím o letecké návštěvě Moskvy na týden. Máte někdo prosím přehled o aktuálních cenách? - meníčko v hospodě, večeře v restauraci, pivo točené , pivo v marketu, doprava? Díky za info
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.

http://www.toli-moto.wz.cz/
vojta
Rusko vaše tipy?
Přidané 22.05.2017 21:37

Registrace: 10.04.11
toli, starosta by mel mit info, ale normalne se mrkni na numbeo, tam je to jaks taks aktualni
https://www.numbe.../in/Moscow
Jinak mame v kazdym clanku cenovou statistiku a Rusko tam je taky. Jen bych si pripocital na Moskvu tak 30%.
jel jsem kolem koule
www.jedemkolem.cz

www.nomadist.cz
vorel
Rusko vaše tipy?
Přidané 14.08.2017 10:53

Registrace: 03.05.07
starosta napsal:

zdar Starosto, můžeš napsat něco málo o cestě okolo Ladožského jetzera? dík
říkám si hurikán

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 57
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,719
Nejnovější člen: Dnepr

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.32 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI