Myslim ze tato otazka se krapet vymkla zamereni tohoto webu.
Takze.. jezdi se s kuframa nebo bez? Na touranckach nebo stacej mitasky? Muzu jet s manzelkou... ze bysme probrali zazitky pres interkom?
Aldo přeci někdo může mít GS a jezdit taky CECky, já se taky kamarádím s klukama co to jezděj, třeba to někoho zajímá tak nezatracuj, šak ty jsi taky jezdil na cirgulárce ni?Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
to Baltazar: kluci jezdí CEC, tohle by měla být víc hobíkovská kategorie, dvouhodinovky pro dvoučlené týmy...
to Alda: nepředpokládám, že všichni mají pouze GS v garáži...jinak i s GS se dá na okruh s patřičným obutím (třeba ContiRoadAttack)...takže když někdo mlátí s GS v bahně, třeba někdo by naopak raději s tím mlátil na okruhu...
jen mne zajímalo, jestli to tady někoho taky nezaujalo...
ale muzu tam? Pripadne muzu jet naked na nenaked motorce?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
morabo napsal:
hele, mně ještě wunderlich plexi nedorazilo, tak to bychom ty naked mohli dát na mojí...
jsme dohodnutej s Vjetrnikem na jednom zavodu, tak se pak muzeme nejak prostridat.
Ja bych jel tak jeden, max 2
Pocitam predbezne cca 3 litry startovny, 5 litru gumy...
17 cm
Vjetrnik rikal, ze pry tam muze cokoliv.. imho NE...:
"Co kategorie?
Opět stejné, jako v CEC. I CEC2 pojedeme v kategoriích Supersport, Superbike a Naked Bikes."
No... usporadame si vlastni? 17 cm
Do této kategorie budou zařazeny všechny týmy, které budou startovat s nekapotovanými čtyřtaktními motocykly o objemu motoru vyšším než 400cc. Za kapotáž se nepovažuje větrný štítek nebo sériová polokapotáž motocyklu.
Každý motocykl týmu musí vyhovovat Technickým předpisům CEC.
Aby mohl být tým zařazen do kategorie Naked, musí všechny motocykly, které chce tým využít v průběhu závodu vyhovovat Technickým požadavkům kategorie Naked............
JINÝMI SLOVY GS 800 JAKO NEKAPOTOVANÝ ČTYŘTAK VĚTŠÍ JAK 400 MŮŽE I S PLEXI MEZI NAHÁČE.......
Já buď FZ1 nebo GSXR....nebo EXC na motárdových kolech....
Remus511 napsal:
Se jen zajímá na čem tam chcete vyrazit
jasne ze se svoji zlutou kocickou... nemam ani nic jinyho vhodnyho 17 cm
Že bych znovu vytáhl a provětral zaprášené VTR z garáže?
Určitě by to chtělo předtím vyrazit na okruh na malý trénink, už jsem skoro zapomněl jak Most i Brno vypadá.
Předpokládám, že VTR s polokapotáží by patřilo do kategorie naked.
Hicksi, pokud by jsi jel na žluté kočičce, to bych teoreticky mohl jet i na GSu s novým cestovním obutím.
NP napsal:
Že bych znovu vytáhl a provětral zaprášené VTR z garáže?
Určitě by to chtělo předtím vyrazit na okruh na malý trénink, už jsem skoro zapomněl jak Most i Brno vypadá.
Předpokládám, že VTR s polokapotáží by patřilo do kategorie naked.
Hicksi, pokud by jsi jel na žluté kočičce, to bych teoreticky mohl jet i na GSu s novým cestovním obutím.
jeste je v zaloze jedna varianta...
ale sel bych... kdyz muzou radit offroadaci, proc ne my.. 17 cm
Zdarec hoši,
já už se přihlásil na Dvouvál den Most 11.května, těším se jak malej...jinak, že se dá s hrošíkem obstojně na okruhu jezdit se můžete podívat http://www.evisor.tv/tv/motorrad-foren/der-herr-schmidt-die-sumokuh-u-1089.htm
jestli někdo z vás pojede CEC 2, tak dejte vědět, přijedu vás minimálně podpořit!
Pár hrošíků jezdí i tady:http://www.speed.to/
Upravil PrillerPips dne 23.01.2009 20:00
Baltazar, Vjetrnik: ale joo, taky jsem jezdil na zmrzline a priznavam, ze je dost mozny, ze mi jeste nejaka v garazi skonci (samozrejme bude mit vzdycky druhy misto ) a taky se hodne kamaradim s par klukama z okruhů, 2 z nich jezdej CEC.
Jen jsem si nedokazal predstavit mistni zastoupeni :-).
Hicks: priprav si vyyyyrazne vic penez, jestli to chces bat aspon trosicku vazne. Jestli se chces jen projet, doporucuju volny jizdy. To nestoji tolik a uzijes si to i na osmikile
PrillerPips napsal:
Zdarec hoši,
já už se přihlásil na Dvouvál den Most 11.května, těším se jak malej...jinak, že se dá s hrošíkem obstojně na okruhu jezdit se můžete podívat http://www.evisor.tv/tv/motorrad-foren/der-herr-schmidt-die-sumokuh-u-1089.htm
jestli někdo z vás pojede CEC 2, tak dejte vědět, přijedu vás minimálně podpořit!
Pár hrošíků jezdí i tady:http://www.speed.to/
zatim to vypada na 4 lidi..
17 cm