Řetěz vypadá dobře, žádné vůle, není vytahanej(měřeno). Ještě ho prohlídnu. Ještě dodávám, že tyto zvuky jsou patrné již od koupě moto. Jen jsem je nějak neregistroval. Po ujetí 2500 km jsou však již zcela zřetelné a lezou mi na nervy...
Co tam mas za gumy? Pokud kostky nebo sipy, tak by to mohla byt rezonance vzorku predni a zadni tumy a pripadne jeste i otacek motoru. Dela mi to tez, vsiml jsem su toho v Rumunsku, kdy to zaclo a po 1000 km zase zmizelo a ted se to objevilo zas, ale pri jine rychlosti. Ted mam novou retezovou sadu a zmena zadna, takze jsem usoudil, ze je to tim, jak se opotrebovava vzorek.
(Jinak pri 3000 ot. rezonuje uplne vsechno. Vyhazoval jsem kvuli tomu relata, strihal kovove koncovky z brasny apod.)
Upravil janrypal dne 16.08.2016 15:55
Gumy mám Michelin Anakee 2 asi 80% a těch 2500 km to dělá stále stejně na tu 5. Je to až takové brnění do řidítek. Také nevím jestli se to na ty vyšší otáčky a rychlost neslejvá v jednu vybraci? Nevím jak to vyzkoušet, přezouvat se mi nechce. Napadá mě jen dát motorku do luftu a zkusit to rozjet s kolama ve vzduchu. Pak bych mohl vylučit ten vzorek. Zítra to zkusím a dám vědět. Zatím díky...
Tak jsem vyzkoušel moto zvednout a vybrace nejsou. Takže tím jsem potvrdil, že to můžou být ty gumy, nebo řetěz nebo??? Ty zatím měnit nebudu, ani řetězovku, tak až budu, tak dám vědět jak to dopadlo. Každopádně děkuji za rady. Ještě možná, co takhle ložisko v kole? Neprojevovalo se takhle někomu?