Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: Ostatní motocykly

Druhá motorka k GS
Miguel
Přidané 16.09.2016 08:06

Registrace: 19.03.12
Už mi to vrtá hlavou delší dobu. Na hodinovou vyjížďku se dá odstrojené GS krásně použít, ale řekl bych, že jsou i vhodnější motorky.
Máte druhou motorku? Uvažoval jsem nad ojetým Zerem - elektřina do terénu, na které se vyučím a přitom nebudu srát lesníky, nebo nad nějakým naháčem, na vyblbnutí, líbí se mi Ducati Monster. Dřív jsem zvažoval i K1300R ale ceny jsou nehorázně vysoko...

Líbí se mi i XT 660 od Yamahy, ale terénní využití u nás je bídné, nebo se mýlím? Neměl bych srdce jezdit s uřvanou motorkou po lese...

Shamway
Druhá motorka k GS
Přidané 16.09.2016 08:10

Registrace: 04.10.10
Čau, zkus si projít toto vlákno:
http://bmwgs.cz/f...rowstart=0

Wink
Samot

pavelgsxrv
Druhá motorka k GS
Přidané 16.09.2016 09:10

Registrace: 28.04.11
Miguel napsal:
Už mi to vrtá hlavou delší dobu. Na hodinovou vyjížďku se dá odstrojené GS krásně použít, ale řekl bych, že jsou i vhodnější motorky.
Máte druhou motorku? Uvažoval jsem nad ojetým Zerem - elektřina do terénu, na které se vyučím a přitom nebudu srát lesníky, nebo nad nějakým naháčem, na vyblbnutí, líbí se mi Ducati Monster. Dřív jsem zvažoval i K1300R ale ceny jsou nehorázně vysoko...

Líbí se mi i XT 660 od Yamahy, ale terénní využití u nás je bídné, nebo se mýlím? Neměl bych srdce jezdit s uřvanou motorkou po lese...
Tak to Ti vrtá v hlavě těch brouků trochu víc . Je totiž důležité si rozmyslet co od té druhé moto budeš chtít . Naháč , elektro a nebo enduro to je dost rozdílných moto . To já třeba mám těch druhých moto víc a pro mě nejzábavnější a na vyblbnutí nej je Gas ec 300 r na tom Ti stačí klidně ty dvě hoďky za barákem nebo v pískovně a nebo potom ještě Jawa 350 se sajdou to je také solidní legrace . Jinak do elektro bych asi já nešel leda za s sebou tahat prodlužovák jako Růžička ve Slunce seno ...
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...

skippygs
Druhá motorka k GS
Přidané 16.09.2016 11:06

Registrace: 02.06.15
Mou favoritkou na druhé moto je Moto Guzzi V11 Coppa ItaliaSmile
Upravil skippygs dne 16.09.2016 11:09

Miguel
Druhá motorka k GS
Přidané 16.09.2016 12:08

Registrace: 19.03.12
pavelgsxrv napsal:
Miguel napsal:

Tak to Ti vrtá v hlavě těch brouků trochu víc . Je totiž důležité si rozmyslet co od té druhé moto budeš chtít . Naháč , elektro a nebo enduro to je dost rozdílných moto . To já třeba mám těch druhých moto víc a pro mě nejzábavnější a na vyblbnutí nej je Gas ec 300 r na tom Ti stačí klidně ty dvě hoďky za barákem nebo v pískovně a nebo potom ještě Jawa 350 se sajdou to je také solidní legrace . Jinak do elektro bych asi já nešel leda za s sebou tahat prodlužovák jako Růžička ve Slunce seno ...

To máš stejný jako když někam přijdeš a líbí se ti ne jedna, ale pět ženskejch a i když bys je teoreticky mohl postupně uhnat všechny, reálnější je, že si vybereš jednuSmile
ZERO FX 5.7 má dojezd 100-150 km a to v terénu hned tak nenalítáš...
A vlákno jsem přehlídl, díkySmile

BIGR
Druhá motorka k GS
Přidané 16.09.2016 19:17

Registrace: 30.12.07
Olítaný Zero bude mít i "olítaný" baterky a ty budou stát nesmysl...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS

hobr
Druhá motorka k GS
Přidané 16.09.2016 20:36

Registrace: 29.12.10
Jen tak se připomenu, že už tady toto vlákno je. Dokonce kolega Shamway sem dal odkaz (ve druhém příspěvku). Proč v tom děláte "b.ordel", to neumíte číst?Angry
Za chvílu tady bude duplicitních vláken, jak na m.cz.....Frown
Upravil hobr dne 16.09.2016 20:38
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: Ostatní motocykly :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 78
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,725
Nejnovější člen: Gasgas

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.15 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI