devolo napsal:
Dnešní monitorovací po okolí Valašských Klobůků.
Nepotkali jsme se včera okolo 15-té hodiny v té oblasti. Jel jsem od Horní Lideče na Slavičín a nějaké R1200RT jsem cestou zdravil (já s manželkou na R1200GS Triple Black).
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
devolo napsal:
Nepotkali jsme se včera okolo 15-té hodiny v té oblasti. Jel jsem od Horní Lideče na Slavičín a nějaké R1200RT jsem cestou zdravil (já s manželkou na R1200GS Triple Black).
devolo napsal:
Ahoj skupino, tak mi přijde že jak dou leta tak ubývá těch co by se jen tak dohodly na malou vyjížďky okolo komína po práci. Práce asi hodně a tak si to mnozí plánujeme na tu jednu expediční chvíli a nebo na celý víkend a samozzřejmě proloženou chutnou krmí a dobrým nealkem s kávou se šlehačkou a nějakým šmetrdolkem. Co jezdím ty leta a sem jsem mnohdy posílal ty info kam sem jezdil kolem komína tak opravdu minimum lidí se domluvilo. I tak bych to tu chtěl znovu oživit a vkládat pobídky na ty mini trípky třeba jen na kávu po práci někam na chvíli. Můžou s takových malých vyjížděk možná vzniknout pěkná přátelství a možná plánování někam dál. Osobně mi práce vůbec nepřekáží kdykoli v odpoledních hodinách na chvíli vyrazi prakticky každý den a ženu mám víc než tolerantní, děti už mají svůj život a jedinné závazky mám k ženě a dvěma psím čumáčkům. Moc neplánuji, když se počasí vyjasní tak si vyjedu prkticky hned a nepatřím k těm co jim musíte oznámit 14dní dopředu, reaguji na každou pobídku prakticky i hodinu po pobídce jestli jedu. Nachází li se v této skupině někdo koho oslovila moje pobídka na poježdění a je tak trochu stejná krevní skupina i podle možnosti v rodině a prácovních povinností, tak se můžem domluvit. Nemyslím si že lokalita Jižní Moravy je podmínkou, na GS je ta naše země jako na dlani i na jeden den. Nepatřím k odíračům stupaček i když si taky někdy rád zatahám a taky něco málo mám taky už najeto, na motorce jsem už asi 3 končil a vždy to nedopadlo dobře-jsem stále v sedle. Zahraničí moc prakticky nejezdím, bo se vychystat a být v partě kámošů co mají rozdílný styl jízdy mě moc nejde naladit, jezdím dost na předpisy. To ale neznamená že neumím tahat, to většinou až v noci na zrychlené přesuny k domovu...Jestli se tu nachází někdo koho moje pobídka touto cestou na sezonu 25 oslovila budu rád. Jezdím sice sám raději, ale parťáci tak nějak ostřílení životem co se nikam nechcou honit, rádi si pokecají u kávy na pumě a tak nějak mají mašiny pod kůží by bylo vcelku fajn. Dají se naplánavovat v té naší zemi vcelku i jednodení zajímavé odpočinkové tripy kde 600 za den rozhodně není cíl v klidu a na pohodu kde jak se říká cesta je cíl. Tak všem jinak přeju stroje na sezonku ať je máte cajku a hodně zdraví což je základ všeho.
Ahoj Milan
Upravil devolo dne 02.02.2025 15:26