Ahoj všem
Obracím se na vás s dotazem ohledně reálné ceny havarijní pojistky ....
Zkoušel jsem různé srovnávače a nedostal jsem se pod 14 tis Kč !!!
Jsem r.v. 76 bydlím v Praze a mám max. bonus a i tak mi příjde ta cena dost přemrštěná za GSA 2008
Dostal se tady někdo pod 10 tis ?????
Prosím o radu nebo doporučení jakou pojišťovnu zvolit a kam až je reálné se dostat ...
Díky mooooc
Petr
Upravil GSA Petr dne 22.01.2017 09:27
kooperativa, sezonní pojištění, havárie jen od jara do podzimu, krádež celoročně, spoluúčast 5 nebo 10, bych to musel někde dohledat, jestli chceš kontakt na paní z MB pošlu do PM.
říkám si hurikán
Mám taky kooperativu,taky GSA 07 a platím cca 10,5tis.spoluúčast 10%, začal jsem před skoro 7 lety na 14,5tis a postupně to jde dolů...moc ne
Nic méně platit se jim nechce.Mám v tom zavazadla(takže kufry,tankvak,boční tašky na padácích...) a před loni jsem si to odplácnul v RO.Škody převážně právě zavazadla (jak jinak na poctivý motorce ) a nebýt toho,že přítelkyně léta dělala v pojišťovně,tak věděla,jak na ně tlačit...a že se muselo tlačit a opakovaně až na nejvyšší místa v pobočce,tak jsem z nich nedostal ani polovinu peněz.Musím říct,že na to,že si něco evidentně pojistíš,se pak musíš dohadovat,jak na tržnici,jestli něco teda vůbec dostaneš nebo ne.Plnili to nakonec na 3x a pokaždý s nějakou výhradou Prvně nechtěli zaplatit žádný zavazadla,pak jen kufry a nakonec dali prachy i za tankvak a boční kapsy...ale bylo to na dlouhý lokty a nepomohlo ani to,že se servis dělal ve Stratosu,což je jejich smluvní servis a ten mi všechno potvrdil,nafotil a zdokumentoval,jak se má...
Mimochodem bonus z auta se ti na motorku nepřevádí Takže jestli nemáš max bonus i na motorce,tak máš smůlu...
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jsem si myslel že Kooperativa je z těch solidnějších pojišťoven ......
Musím ověřit bonus ale myslím že převáděj bonus z pov. ručení.
Každopádně ta sezona není špatná ...
Minulou sezonu jsem měl lehký ťukec na zadek kdy to do mě poslal kámoš a oprava ve Stratosu u Milana ( Jak jinak než super ) 35 tis
Tak to chci nějak pořešit .......
GSA Petr napsal:
Jsem si myslel že Kooperativa je z těch solidnějších pojišťoven ......
Musím ověřit bonus ale myslím že převáděj bonus z pov. ručení.
Každopádně ta sezona není špatná ...
Minulou sezonu jsem měl lehký ťukec na zadek kdy to do mě poslal kámoš a oprava ve Stratosu u Milana ( Jak jinak než super ) 35 tis
Tak to chci nějak pořešit .......
Ze solidnějších právě je ...protože nakonec to cálovali,ale jen tak se nedají Škoda byla skoro 60 litrů,takže mi dali cca 80% toho,co jsem do nich za ty léta vrazil a to se jim pochopitelně nechtělo
Zrovna ta sezóna mě extra nevyhovuje(je jen od dubna do října),ale snižuje to cenu,no od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
mě plnili bez problémů, do 26 hod po kreši v Cortině jsem byl doma a moto v servisu, do měsíce byla motorka jako nová, všechny i mírně škráblé díly vyměněny. platil jsem jen spoluúčast. ale bylo to před 10 lety.
říkám si hurikán
vorel napsal:
mě plnili bez problémů, do 26 hod po kreši v Cortině jsem byl doma a moto v servisu, do měsíce byla motorka jako nová, všechny i mírně škráblé díly vyměněny. platil jsem jen spoluúčast. ale bylo to před 10 lety.
cukaj se cim dal vic.. alespon co tak slysim + co vim od pojistovaku.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2