V 1/2 června se chystáme já + 2x1150gs+Afrika+sv650 do Slovinska. Všiml jsem si,že můj Garmin Zumo 550 bohužel postrádá podrobnou mapu této lokality. Nemáte někdo zmapováno+nějaký report ze Slovinska - kudy,kam a jak?
Díky moc.
no řekl bych že na takovou malou zemi kde je zajímavý (alespoň promne ) snad jen triglavský n.p. stačí mapa .
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
My jsme byli u jezera Bled, pak jsme spali u Bohyňského jezera a byli se podívat kousek od kempu na vodopádech, pak Triglav, kam jsme jeli na vyhlídku asi 10km po takové šotolině a pak na Vršič, samo podle mapy
Upravil Baltazar dne 23.02.2009 07:20
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Baltazar napsal:
My jsme byli u jezera Bled, pak jsme spali u Bohyňského jezera a byli se podívat kousek od kempu na vodopádech, pak Triglav, kam jsme jeli na vyhlídku asi 10km po takové šotolině a pak na Vršič, samo podle mapy
nápodobně ono tam toho asi ani víc není snad jen drsnáci se vykoupou v soči co má při 35 stupních ve stínu s bídou 5 stupnů
Baltazar napsal:
nápodobně ono tam toho asi ani víc není snad jen drsnáci se vykoupou v soči co má při 35 stupních ve stínu s bídou 5 stupnů
V Bohyňském jsme se koupali a těch 5 to snad ani nemělo, to byl nářez
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Baltazar napsal:
V Bohyňském jsme se koupali a těch 5 to snad ani nemělo, to byl nářez
budu se hádat v bohynkým jsem na tý lávce vzadu jak se jede k vodopádům koupel absolvoval a měl jsem možnost porovnat soča byl prostě šok
slonci napsal:
V 1/2 června se chystáme já + 2x1150gs+Afrika+sv650 do Slovinska. Všiml jsem si,že můj Garmin Zumo 550 bohužel postrádá podrobnou mapu této lokality. Nemáte někdo zmapováno+nějaký report ze Slovinska - kudy,kam a jak?
Díky moc.
U Bovce doporučuji doporučuji zastrčený malý kemp na břehu Soči - viz.mapa z kempu. V blízkosti je hezký vodopád, voda je fakt na neopren (vyzkoušeno).
pkprojekt přiložený následující obrázek: