Kdyby jste ho někdo našel poblíž Mladé Boleslavi, byl prázdný.
Co mě spíš zajímá, jak je možné, že uletěl ? Vůbec nevíme kde, byl dobře nasazený na plotně a taky nevíme proč. Stalo se to už někomu a je známá příčina ?
technick napsal:
Kdyby jste ho někdo našel poblíž Mladé Boleslavi, byl prázdný.
Co mě spíš zajímá, jak je možné, že uletěl ? Vůbec nevíme kde, byl dobře nasazený na plotně a taky nevíme proč. Stalo se to už někomu a je známá příčina ?
OMG OMFG. roky znamej bug.
pridelej to sroubem, BMW na to prodava/prodavalo primo kit.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
http://www.bmwgs....rowstart=017 cm
Jojo ale Kuba v něm vezl 5 mega a kufr nikdy nikdo nenašel F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak další specialita BMW .....
Nový vlastník motocyklu značky BMW musí přečíst všechny diskuze na foru min 10 let na zpět aby věděl nejen co a kdy se porouchá ale hlavně co může upadnout z jeho motocyklu za jízdy ................
Mám ročník 2008, topcase byl úplně prázdný. Kamarád mi tvrdil, že BMW na model F 800 GS nevypisuje svolávačky, no zkusím zavolat do BMW, ale topcase už je s tejně v háji.
A motorku prodávám, kdyby chtěl někdo GSo v pěkném stavu.
Štěstí, že jsem se o něj nepřipravil na svých cestách, kdy by mě ztráta mrzela víc.
Díky za reakce, myslel jsem, že to má BMW dobře vychytaný, byli jsme z toho všichni v šoku
technick napsal:
Štěstí, že jsem se o něj nepřipravil na svých cestách, kdy by mě ztráta mrzela víc.
Díky za reakce, myslel jsem, že to má BMW dobře vychytaný, byli jsme z toho všichni v šoku
pokud vim, tak na LC snad uz nelita.. teda doufam 17 cm
Suky napsal:
Tož to nevím, odvážil bych se tvrdit, že byl špatně nasazený.
Byl to známý problém, pokud se např. spolujezdec opřel zády do topcase dokázal ho posunout až se odpojil. Ale bylo to u starších ročníků.
Třeba já mám r. 2008 a tam už je pin, který posun dozadu (a tedy vypnutí/rozpojení) nedovolí.
Ale netuším, jestli to bylo pro všechny verze, já mám R1200GS.
vole kdyz nevis, tak nepis. Litalo to i na dvanactkach.. ten kit se sroubama je totiz na 12ku.
zadne spatne nasazeni, proste nedostatecne uchycene.
17 cm
Ahoj, mám ročník 2014 a vario topcase aj s platňou predávam
Ak by si mal záujem, napíš mi ss. Kufor je používaný jednu sezónu. Je ako nový. Cena dohodou.
Upravil Vanilka dne 06.08.2017 16:50
Nemá prosím někdo foto nebo popis, kam přesně přidat ten trn, aby to nepadalo? Mám 1200 r. 2004 a už mi taky ulít, naštěstí jsem si toho všiml, tak je kufr jen odřený. Nicméně důvěru už v to nemám, příště to nemusí tak dobře dopadnout.