tohle mi pripomina takovou tu optimistickou, objevitelskou atmosferu z 19/zacatku 20 stoleti 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
tohle mi pripomina takovou tu optimistickou, objevitelskou atmosferu z 19/zacatku 20 stoleti
Souhlas a proto v květnu nebo červnu pojedu objevit Řecko ...podél vody, taverna rybka na grylu, pláže, koupáníčko, večer vinko do vesela + penzion a druhej den to samý. Cca na 7 - 9 dnů ( týden + 2 výkendy). Cesta autovlakem do Splitu a dál po svejch.
Robert přiložený následující obrázek:
[170.5Kb]
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Robert napsal:
Souhlas a proto v květnu nebo červnu pojedu objevit Řecko ...podél vody, taverna rybka na grylu, pláže, koupáníčko, večer vinko do vesela + penzion a druhej den to samý. Cca na 7 - 9 dnů ( týden + 2 výkendy). Cesta autovlakem do Splitu a dál po svejch.
jako singlefahrer?? aby te neco nesnedlo 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
TomasTT napsal:
Sakra, já chci taky něco objevovat
Tak se přidej termím mi je putna akorát nebudu deně hltat kolometry ale na pohodu.
Ten autovlak / Split je kuli pohodě nežeru tisíce km po asfaltu.
Nápad byl Chorvatsko / Černá Hora nebo..........Řecko.....nebo ze Splytu trajektem do Itošky a dolu na kozačku.
Robert přiložený následující obrázek:
[102.05Kb]
Upravil Robert dne 02.03.2009 22:05
Robert napsal:
jako singlefahrer?? aby te neco nesnedlo
Nikam se neženu a večer spim v pensónu ne s vlkama.
Ale Řecký hory bych taky chtěl okoštovat, tam se víckrát za život nepodívám.
Poprosíme Doc e o nějakou prima trasu
Od 1:08 asi minutu ano
My jsme uvažovali o prodlouženém víkendu v oblasti Monteviso ale já bych se docela jel podívat ještě jednou na Korsiku. Hlavně až bude teplo a hezky. Ale ten čas kruci, kde ho brát?
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Robert napsal:
...tam se víckrát za život nepodívám.
Podivas ... jak tam jednou zabrousis (navic na tak kratkou dobu), pojedes tam znovu
Muj nazor:
- Nevynechej Meteoru
- Fajn je jedna takova silena nahorni plosina, nevim kde presne je (jel jsem ji pres noc autem a uz *hodne* unaveny) nekde po ceste mezi Konitsou a Kalabakou .. ale jel jsem tehdy kdovi kudy... silene serpentyny do kopce a pak zase z kopce. DOCu, neporadil bys, kde to presne je?
- Zajed si urcite na nejake ostrovy - treba Lefkada je dostupna i bez trajektu - je tam nasep a poslednich 20 metru je premosteno lodi, takze je to stale ostrov Asi ti nezbude cas, ale fakt doporucuju ostrov Ios, hlavne na zacatku Cervna
Tady je priklad jak to vypada na Meteore (sedim 2m u previsu - dira cca 400m hluboko dolu):
Upravil randolf dne 03.03.2009 01:30
[b]Robert napsal Souhlas a proto v květnu nebo červnu pojedu objevit Řecko ...podél vody, taverna rybka na grylu, pláže, koupáníčko, večer vinko do vesela + penzion a druhej den to samý. Cca na 7 - 9 dnů ( týden + 2 výkendy). Cesta autovlakem do Splitu a dál po svejch.
Recko je parada, objel jsem cely Pelopones v roce 2001, na svoji prvni do****ne na moto Urcite vim, ze se tam vratim. Zavidim ti BMW R1150GS MY02
TomasTT napsal:
Od 1:08 asi minutu ano
My jsme uvažovali o prodlouženém víkendu v oblasti Monteviso ale já bych se docela jel podívat ještě jednou na Korsiku. Hlavně až bude teplo a hezky. Ale ten čas kruci, kde ho brát?
Jak to tak vypada, tak na Korsiku se dostanu letos, ale ne na moto pekne autem, se zenou a dvouma prckama... jo zmena je zivot Jinak casu je strasne malo a kdyz je, tak mam blby pocit zmizet od rodiny... nastesti aspon manzelka me v moto podporuje.
BMW R1150GS MY02
Robert napsal:
- Fajn je jedna takova silena nahorni plosina, nevim kde presne je (jel jsem ji pres noc autem a uz *hodne* unaveny) nekde po ceste mezi Konitsou a Kalabakou .. ale jel jsem tehdy kdovi kudy... silene serpentyny do kopce a pak zase z kopce. DOCu, neporadil bys, kde to presne je?
ano logicky jde o oblast kolem Grevena/ Kozani a ze severu příjezd do Kalabaky nééé? (byl jsi i v Konitse?, to jseš dobrej, tam se většina "normálních" turistů nehrne, ale je to tam krásné).
ale "šílené" serpentiny je ale taky třeba (?) klasický Katara pass (Katara = Kletba) čili Ioannina - Trikala
Upravil Doc dne 03.03.2009 22:43
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Robert napsal:
ano logicky jde o oblast kolem Grevena/ Kozani a ze severu příjezd do Kalabaky nééé? (byl jsi i v Konitse?, to jseš dobrej, tam se většina "normálních" turistů nehrne, ale je to tam krásné).
ale "šílené" serpentiny je ale taky třeba (?) klasický Katara pass (Katara = Kletba) čili Ioannina - Trikala
To ti byla docela legrace... jeli jsme z Makedonie "zadkama" - tedy Prilep, Bitola na Reckou Florinu a plan byl jet podel hranic az k mori az na Lefkadu - tedy i pres Konitsu. Do Recka jsme dorazili uz v noci a problem nastal, kdyz jsem zacal byt fakt unaveny... nejdrive jsem prestal nejak vnimat okoli a akorat jsem poslouchal navigatorku a ridil... nastoupily serpentyny nahoru - nekonecne, a potom dolu - neuveritelne vycerpavajici (v noci). V jednu chvili jsem byl uz fakt grogy a tak jsem proste zastavil v serpentyne - byl tam takovy sterkovy zahyb - a ulozili jsme se ke spanku. Rano probuzeni a OHROMNY SOK - nadherna krajina, kterou jsme za noci nevideli. V tu chvili padlo rozhodnuti nejet hned k mori ale podivat se kolem. Nejlepsi bylo, ze jsme z tech serpentyn sjeli dolu a uvideli ukazatel 40km Kalabaka (?asi jsme v Ioannine spatne odbocili?). Tam jsem uz drive byl a fakt jsem se tam chtel podivat znova, tak jsem navigatorku zlanaril, ze more jeste jeden den pocka Takze na otazku zda jsem byl v Konitse - projizdel jsem. V noci. Bohuzel.
Kazdopadne ale tato cela cesta je PRESNE to, co bych povazoval za idealni trip na GSu - vcetne te jizdy bocmina cestama Makedonie (prekrtena mnou na zemi nikoho - v noci totalni tma, zadna mesta nesviti v dalce, nic... proste tma), vcetne spani pod mostem par km od obchvatu Budapesti, vcetne luxusni vecere skoro zadarmo v centru Skopje. Kdyz nad tim tak uvazuju, asi si tu cestu nekdy na motorce zkusim Zatim ale je mnoho jinych cest na ochutnani...
Robert napsal:
jako singlefahrer?? aby te neco nesnedlo
Nikam se neženu a večer spim v pensónu ne s vlkama.
Ale Řecký hory bych taky chtěl okoštovat, tam se víckrát za život nepodívám.
Poprosíme Doc e o nějakou prima trasu
Hory urcite nevynech zejmena severne od Ioanniny treba kanon Vikos
LeoGS přiložený následující obrázek: