Veřejně velice chválím včerejší program s promítáním dokumentu z velké cesty dvou dobrodruhů. Bylo to moc moc zdařilé -perfektně připravené, příjemné komorní prostředí, bezvadné klima, výborné občerstvení (díky Naďo, Petře), dobré pivo (pořadatel) a nealko (Limonádový Hicks), ba i vedlejší program... Celý pořad provázela prima přátelská atmosféra, věřím, že i všichni ostatní účastníci byli stejně nadšeni jako já. Ještě jednou - dík!
Jarda napsal:
Veřejně velice chválím včerejší program s promítáním dokumentu z velké cesty dvou dobrodruhů. Bylo to moc moc zdařilé -perfektně připravené, příjemné komorní prostředí, bezvadné klima, výborné občerstvení (díky Naďo, Petře), dobré pivo (pořadatel) a nealko (Limonádový Hicks), ba i vedlejší program... Celý pořad provázela prima přátelská atmosféra, věřím, že i všichni ostatní účastníci byli stejně nadšeni jako já. Ještě jednou - dík!
Lépe bych to nedokázal napsat. Taky MOC chválím vše a doufám,že jsem vás moc nepolekal svým "kouzelnickým" oblečením. Ale já bych to FAKT jinak nestih...Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Charlie napsal:
Velmi zájimavé vyprávění a pěkně sestříhanej film. Scéna s nakládáním motorek do vlaku byla fakt akční.
Obdivuji Jaraxovo umění improvizace po přeletu vodního kanálu. Vytvořit držák kokpitu s PET lahví - to už téměř hraničí z bizardním uměním.
Díky a těším se opět na viděnou.
Charlie
hele ty jses ta "tajomna" osoba s doprovodem, co se nam ani nepredstavila? 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jarda napsal:
bylo to moc pekne, Jaraxe chvalim...a vsem ostatnim (zejmena cateringovym vílám Petrovi a Nade
Jsem rad, ze limca chutnala... byl to napad vicemene na posledni chvili.
17 cm
randolf napsal:
Hele, to bylo v Praze, co? Ja bych se taky moc rad kouknul.... neni ten film alespon nekde ke stazeni?
Napiš jaraxovi a on ti ho vypálí,nebude to drahý uvidíš a je to moc a moc krásně udělaný,jen ti tam bude chybět ten komentář....
Jaraxi, neplanujes udelat prednasku jeste jednou nekdy na nejakem srazu? A neni nejaka moznost to video bud nasdilet nebo vypalit a poslat? Jsem hrozne zvedavy
randolf napsal:
Jaraxi, neplanujes udelat prednasku jeste jednou nekdy na nejakem srazu? A neni nejaka moznost to video bud nasdilet nebo vypalit a poslat? Jsem hrozne zvedavy
nech si to nejdriv odkomentovat Jaraxem... myslim, ze tenhle typ maňána vyletu by se zrovna tobe mohl libit...
17 cm
Další promítání bude v Cross Klubu v Praze, termín předpokládám 19.4.2009, ale může se seště tak o týden posunout. Dám vědět.Cross klub v praze je vůbec zajímavý prostor, návštěvu doporučuji (ukázka interiéru zde: http://crossclub....18-interir)
Pokud bude mít někdo chuť, abych na akci promítl a okomentoval ten můj velkofilm, dejte vědět, rád provedu.