hodně zde dopuročované http://www.sonax....etail.html
za mě taky velice dobre zkušenosti po aplikaci paradni oživeni plastu (jako nové)uděla pěkny film a po jízdě se daj mušky nadherně setřít opravdu povedeny výrobek
Já doporučuji na gumu i plasty klasicky MucOff... Pneumatiky, autokoberečky, i plasty v autě, když tím stříknu, pošmrdlám štetečkem a opláchnu/otřu vypadají úžasně... a to jen čistím... Opravdu i pneu u offroadu, se mapami po bahně tím vymyji, že jsou jak nové... Pak např na palubku atd... mám nějaké utěrky od Sheronu...
[quote]Milosgs7 napsal:
Ahoj. Nemá někdo zkušenosti jak oživit plast na delší dobu? Nano přpravky
(jako nanošampon atd...) má smysl do toho investovat? Dík m.[/quote
Ahoj, jake plasty myslíš. Normálně lakované nebo černé nelakované?
HonzaGS-SV napsal:
Já doporučuji na gumu i plasty klasicky MucOff... Pneumatiky, autokoberečky, i plasty v autě, když tím stříknu, pošmrdlám štetečkem a opláchnu/otřu vypadají úžasně... a to jen čistím... Opravdu i pneu u offroadu, se mapami po bahně tím vymyji, že jsou jak nové... Pak např na palubku atd... mám nějaké utěrky od Sheronu...
Ahoj dík za zkušenosti. postupem času vyzkouším oba přípravky.
Dik
M.
Hoj, na plasty , cerne, nelakovane, pouzivam od Sonaxu nanogel. Ty plasty ten gel jakokdyby vsaknou a plasty se krasne blyskaj a jde z nich krasne vsechen bordel dolu.
Vseobecne pouzivam Sonax a vosk od Turtle.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Milosgs7 napsal:
Ahoj plasty nelakované černé ( aspoň doufám).
VŚEM DIK ZA RADU . Asi vyzkouším postupem času
oba dva. Ještě jednou dikas. M.
Ahoj,
(neber to jako nejakou moji reklamu nebo nabizeni se)
Pracuju uz xx let u firmy Würth, ktera se zabývá věcmi kolem autoopravarenstvi apod.
Máme v sortimentu na černé venkovní nelakované plasty 2 produkty. Jedno je takový "jako krem nebo sádlo" na vyživení nelakovaných plastů. Po aplikaci to vydrzi nekolik mesicu. A ten druhý je vyloženě černá barva na nelakované venkovní plasty (narazniky, lemy kolem blatniku apod. ) aplikuje se to takovou houbičkou, plast je potom jako nový a vydrzi to nekolik let. Je to dost oblibený u lidi kteri prodavaji auto a davaji ho do bazaru nebo u lidi co vozi auta na kseft.
Kdyby jsi chtel vedet neco vic nebo by jsi neco z toho chtel. Tak se mi ozvi.