Ahojte... Plánujem a chystám v týchto zimných mesiacoch trasu na náš výlet smer Francúzsko prípadne Španielsko.
Preto by ma zaujimalo bez čoho by ste si takýto trip nevedeli predstaviť (myslím ako výbava)... Ideál keby každý napísal cieľovú destináciu, kilometre a približný rozpočet na jeho trip, ktory absolvoval
Upravil PEPOBMW dne 26.12.2017 09:55
BMW R1150GS 2002 white/blue
Jedes pod stan, ubytovani? Dost dulezite pro urceni vybavy a nakladu. Ale naklady jsou celkem jasne, benzin, nejaky poplatek pokud pojedes po dalnici, nejake vstupne, ubytovani a jidlo. Da se tyden udelat za 10tkc i za 50tkc.
Splněný sen moje 1100GS
Skor by som chcel toto vlakno zaplnit vasimi uz absolvovanymi vyletmi/expediciami.
Ja a moja polovicka ideme pod stan a vo FR byvame u sestry pri Toulone.
BMW R1150GS 2002 white/blue
1000 - 1500 Kč/den (40-60E) kamkoliv. Směrem na východ většinou těch 1000Kč/den krom Turecka. Na 1500 se dostanu pouze v dražších západních destinacích nebo když je potřeba trajekt a dálniční poplatky (hlavně Francie a Itálie a jejich slavný mýtnice )
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jak pise MrGS cca 1500 za den at jedu kam jedu.
Ale jeden priklad:
Francie cil St.Tropez
14 dni cca 4500km 18tis.kč
Bylo to docela LOWcost, spani kempy ty jsou ve Francii vsude a pekny, jidlo carefour sem tam pivko v restauraci Aktualne 1250 GSA HP
Když jedu na západ ve dvou na jedné motorce, počítám kolem 70ti EUR na den. Myslím tím spaní v kempu, nakupování v samošce, na kafe si zajdeš, ale na jídlo spíš ne. Když jedu ve dvou na dvou motorkách, počítám 100 EUR. Obvykle to vychází docela přesně.
1000Kc/clovek/den ti asi bude stacit, ale jak pisou ostatni, da se to za tisic i za tri, zalezi jak jezdis a za co utracis.
My jsme treba na nasich cestach zaznamenavali ceny potravin a ubytovani, aby si kazdy udelal obrazek sam, kolik utrati.
Doporucil bych Ti server numbeo.com, kde jsou vycisleny vsechny ceny kdekoliv na svete a tam si udelas jasno jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz