já včera měnil olej v hrušce u ST - v repair manualu je 0,23 l , po vyndání čidla abs začal olej kapat z otvoru po ABS cidle. hrušky. Vypustil jsem ho a dal tam přesně 230 ml. Olej z otvoru nekapal. Je možný ,že to bylo přelitý ze servisu BMW ?
Upravil antares dne 21.01.2018 14:00
...cesta je cíl...
Dekuji ti servisaku z Dablic.hlasilo mi to servis...oleje vymenim sam...chci se naucit,ty prej umis nastavit př.interval servisu,mam necelych 20 tis.moto 2014 z Italie druha ruka,neco bys mi poradil???jaky olej do motoru...moc ti dekuju
antares napsal:
já včera měnil olej v hrušce u ST - v repair manualu je 0,23 l , po vyndání čidla abs začal olej kapat z otvoru po ABS cidle. hrušky. Vypustil jsem ho a dal tam přesně 230 ml. Olej z otvoru nekapal. Je možný ,že to bylo přelitý ze servisu BMW ?
a jééé jak klesly ceny, tak už to začíná, jak se vzducháčema...samodomo za levno...
230ml je do suchýho převodu, tzn. první nalití nebo po výměně ložisek.
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Toncek napsal:
Dekuji ti servisaku z Dablic.hlasilo mi to servis...oleje vymenim sam...chci se naucit,ty prej umis nastavit př.interval servisu,mam necelych 20 tis.moto 2014 z Italie druha ruka,neco bys mi poradil???jaky olej do motoru...moc ti dekuju
do motoru u lc nalij 5w40 a samozrejme servis ti smazu
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Toncek napsal:
v manualu mam toto - mozna STcko to ma jinak ? Vim ze asi praxe je praxe.
Pri generalce 0,25 a pri výměně 0,23.
antares přiložený následující obrázek:
Toncek napsal:
v manualu mam toto - mozna STcko to ma jinak ? Vim ze asi praxe je praxe.
Pri generalce 0,25 a pri výměně 0,23.
Ty dílenské manuály se ale během let měnili. Takže to, co máš, už několik let neplatí.
Dej tam 180ml.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
antares napsal:
OK - tak uberu -a prevodovka zustala snad stejna ne? tam jsem dal 0,9 l
LC ma spolecnou napln s motorem...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2