Zdarec pánové . Zhánam uz dlhú dobu spínaciu skrinku na jawa pérák zbrojovka. Je to bakelitová hlboká z ampermetrom do 8 ampér . Nevála sa nekomu v garáži ??? Ideálne funkčná Za všetky ponuky a rady vopred velké díky
Zrovna jednu bakelitku měnim za díly co potřebuju na Sportku. Měl bych doma navíc asi ještě jednu - je hluboká na cívky, ale vršek je hliník, nicméně ten bakelitovej vršek dělá tušim Monty v replice. Pouštět jí zatim nechci, ale pokud nic neseženeš, tak se třeba domluvíme, ale viděl bych sto spíš na výměnu za díly.
No jo . Dnes som objavil spodnu cast. Premeral som cievku a vyzera dobre . Tak asi len poriesim ten replikovy bakelit a kontakty dam z nejakej hlinikovej .
Widlak napsal:
od kterého roku, případně čísla se vlastně dávala bakelitová spínačka?
. bakelitova sa zacala davat na prelome rokov 1948/1949 a od vyrobneho cisla 46001 . Model Janecek mal hlinikovu z kontrolkou zaradenej rychlosti a bez ampermetru. zbrojova mala bakelitovu z ampermetrom do 8 amper a mala vstavanu indkcnu cievku tzv. hlboka a len kontrolku neutralu. od roku 1951 sa montovali bakelitove bez vstavanej inducky tzv. nizke. Hlinikove nizke z ampermetrom sa montovali az na kyvacky
Widlak napsal:
od kterého roku, případně čísla se vlastně dávala bakelitová spínačka?
. bakelitova sa zacala davat na prelome rokov 1948/1949 a od vyrobneho cisla 46001 . Model Janecek mal hlinikovu z kontrolkou zaradenej rychlosti a bez ampermetru. zbrojova mala bakelitovu z ampermetrom do 8 amper a mala vstavanu indkcnu cievku tzv. hlboka a len kontrolku neutralu. od roku 1951 sa montovali bakelitove bez vstavanej inducky tzv. nizke. Hlinikove nizke z ampermetrom sa montovali az na kyvacky
Děkuji za informaci, ja se ve spinackach moc nestoural, ale tak nejak jsem žil v tom, že se tam dávaly s ukazatelem zařazené rychlosti a basta.
A neřešil jsi ještě barvu heftů? Ja viděl většinou jen černé. Ale motorku kterou renovuji jsem koupil před vice jak 10 lety (rv 1948, č:32xxx) tak ma takove světlé. Majitelke říkala že nebožtík nic neměnil, krome toho že privaril k motorce kytaru z OHC, aby se jim lepe vozily brambory z pole.
Widlak. Ty hefty su povodne. Robily sa aj v cervenej (ruzovej) a ciernej farbe. Aj stupacky boly cierne a cervene . A myslim , ze sa montovali ako boli skladom
https://www.sbaza...-prepinace
Upravil Hrabe_X dne 10.03.2018 13:05
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Super, že se dá na tyhle stroje vše sehnat. Ať ti dělá ta stará rachotina radost! Je fakt parádnická. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /