Čest chlapi mam problem,vezu mamu z obchodu bavime jak to dupu za volantem a za riditkama(začatečnik)no moje mama ktera nejezdi ale papiry ma najednou řika že ji přišla pokuta padest eur z rakouska tak rikam jak to???když neřídíš????A ted to přišlo že ma na sebe napsane auto od švagrovy segry chlapa(žiji a pracují v rakousku)no moje nervy muže mama nějakym stylem na toto doplatit??vim že pojistky maji určité kryti a že aby něco velkeho padlo na matku musel by asi ujet od nehody protože když to přišlo mamě předpokladam že ho někde vyblejsli...takže dotaz je ohledně reálnych hrozeb jak finančních tak právních...Prostě co by mohlo padnout na mamu kdyby se já nevím co stalo......
Díky IRIK
"slaby se aj při sraní zpotí"
urcite riziko to byt muze. Predpokladam, ze to tvoji mame provozovatel vozidka zaplati.
Pripadne urcit je jako Provozovatele, pokud je auto hlasene u nas.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
čest a dik)ja sem docela vydešeny...viš co srazi někoho na přechodu ,ujede zabere ho oko všemocne jakože ne jeho ale poznavašku a za kym pude obsilka???kdo to odsere???
rikam.. dejte toho nabiječa jako PROVOZOVATELE vozidla do technicaku.
vlastnikem muze zustat tvoje mama. Takhle to delaji napr. leasingovky.
Upravil hicks dne 17.03.2018 14:30
17 cm
Ty jo no mam z toho hruzu vis co mama se nevyzna ja taky nejsem z těch co by je nikdo nikdy nepodelal (i proto sem dělal papiry v osmatriceti nebylo na to)už sem platil dost a nerad bych aby na to dojela mama. dik za zajem Irik
V první řadě kontaktujte tu přízeň v Rakousku, aby jste se dozvěděli víc... samozřejmě si nech přeložit, pokud už to nepřišlo v češtině ten dopis s pokutou aby jsi přesně věděl o co jde... podle zjištěných informací se musíš zařídit dál.... a rozhodně napsat toho, co s tím jezdí jako provozovatele...
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
No pokuta je zaplacena ,ale nechapu proc je vedena na naši mámu.Proc si to inteligent v rakousku nenechal přeposlat a nešel si to v reichu zaplatit sam...nema bodíky??nebo nema v rakousku co dělat a bojí se že ho najdou v rakousku???nevím jestli a proč vůbec nemůže mít auto psane na sebe???švagr mluvil o nějakem přepise za tri a pul tisíce ecek....no řikal dveste tisic tri a pul tisíce eur....což podle mě není ani stovka a vypovídá to o něčí inteligenci a mýcch obavách.....a proč vubec přepisují auto nba cizí osobu když je schengenský prostor???proc když pracuju a žiju v zahraničí přepisuju auto na někoho tady....v podstatě cizího????Mě to smrdí....IRIK
IRIK IRIK napsal:
ale nechapu proc je vedena na naši mámu.
to je ale vase vina a vase odpovednost.
V tomhle rezimu muzes fungovat jen s nekym extra duveryhodnym.
Tak znovu, KDE je to auto vedeny? u nas, nebo v AT?
17 cm
Predpokladma ze auto je psany v CR, aby melo nesrovnatelen nizssi pojistku jak v rakousku tam je to za strasny palby co vim
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Schreku dik za zajem,je to tak.To už sem zjistil ale jde spíš o to co muže provozovatel hodit na mámu....a když něco vymamlasi a ujede jestli se pak pujde udat))))a nebo to přijde na mamu ...protože když přišlo na mamu těch 50 eur zaplatilo se to jakože oni...ale pokuta je psana na mamu placena z čr a měnapada jenom jedno a to už sem psal sraženy chode borec ujede kamera v autě či na ulici a auto s poznavačkou co je psane na mamu.....a at mi nikdo neříká že kdyby ujel pude se pak udat...to se eště nestalo....a když už se šetří na pojistce nepředpokládám že platí nějakou extra pojistku s extra krytím tak aby krytí stacilo...možná že se obávám zbytečně ale i tak zajímá mě to.
díky všem za zájem IRIK
Pokud ho policajti nechyti tak vse jde za vlastnikem vozidla, jak se pise nahore nejlepsi je mit v TP i porvozovatele. Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
další info co mi ted moja sdělila je že mají v tom rakousku trvalý pobyt...takže kdyby byl v techničáku uvedený jako provozovatel švárův švára tak by to možná v reichu neprošlo u místních policejních teroristu...nevím jak to je snad se najde někdo fundovaný)))) Irik
Omlouvám se za tupost auto je vedené u nás v čr.....ale myslim že to tam někde je.....na tom nesejde je v registrované v čr čr
Upravil IRIK IRIK dne 18.03.2018 00:43
Koukam na prehlidku lidske naivity a hlouposti a nestacim se divit.. tesim se na dalsi dil serialu... nektery ty komentare jsou mysleny vazne nebo jsou to fejky...? To nikdo totiz nemuze myslet vazne...
Upravil bmwgsa dne 18.03.2018 00:31
nebo další přiblblá varianta,borec v rakousku bude postupem času párkrát vyfocen a obodován kamerou o body přijde mama a až body dojdou mama přijde o papíry dostane zákaz což by nevadilo protože neřídí stejně(ted mě napadá nepomohlo by i kdyby odevzdala řidičák??má ho k hovnu) a pak na ni dojde další pokuta a mama na krku maření úředního výkonu ci co.....nevim ale mam asi katastrofický víkend....
Upravil IRIK IRIK dne 18.03.2018 01:29