Ja mam na SV pro spolujezdce protiskluz. potah ve stylu takovych tech penovych ploten, co je daji koupit do auta aby nelitaly bryle na palubovce, nebo na cestakach pro podlozeni brasen ( aby neodrely plasty ) . Ma to tu nevyhodu, ze to saje vodu Jinak za par kacek http://2.bp.blogs...hrider.jpg Jo a jeste mozna jedna nevyhoda. Drzi to tak dobre, ze ti to pri castem a prudkem brzdeni udela z trenek tanga
Mám obdobný problém na 1100 asi z velké části vzniklý nastřikem nějakým silikonovým sajrajtem dovozem aby to dobře vypadalo. Netušíte jak to dostat dolů ? Perchlor bere i koženou .... Ještě jsem pomýšlel na čistič brzd ten také žere silikon ...
Tak zabralo odmašťovadlo na brzdy B7912 se 100% odparem, ale muselo se to doslova smýt. Silikon se nerozpustil - nerozložil, ale odtékal v praminkach. Odmašťovadla padl skoro litr. Ještě je verze B7902 u kterého je garantovaná nezávadnost pro plasty a gumu, ale toho by padl dvojnásobek a ani první viditelně nic neposkodila.Docela úleva když sedlo neklouže. Díky všem za typy jinam jsem včera absolvoval servis a nějakou opravu v www.motomantech.cz za Jesenici u Prahy a mohu vřele doporučit