Zdravim, chtel bych se zeptat, zda by nekdo z Brna a okoli (jizni morava) mel zakoupeny GS 1200 s tovarne snizenym podvozkem (a nizsim sedlem) a zaroven by byl ochotny me na to nechat sednout (nechci projizdku). U dealera takovou verzi bohuzel nemaji.
Ale když ta afrika bude mít unavený tlumiče, tak to nemusí být pravda a pak ještě může značnou roli hrát šířka sedla, která posez také ovlivní.
'02 BMW R1150GSA, bylo '05 BMW F 650GS
tím jsem myslel zajdi si do krámu ke starýmu Hondovi, to je asi nejjednodušší... přece nebudeš otravovat nějakýho soukromníka s vyzkoušením motorky...
pod trvalým dohledem
ale jestli chceš a jsi z Brna, můžeš vyzkoušet Afriku i GS Rally se zvýšeným po sobě, nemyslím si, že bys nedosáhl dokonce ani z GS... není potřeba, obzvlášť na cestě, dosáhnout oběma nohama až na paty... když tak dej vědět.
pod trvalým dohledem
Ahoj a jak je ta motorka mechanicky snížená? Jiné pružiny? Mám teď nově ADV 4/2018 a mám krátké nožičky. Měřím 175, ale jsem na špičkách. Nedá se podvozku vnutit, aby držel nižší světlou výšku? Díky moc
Máš ESA? potom na Dynamic bude na "MIN" bude asi nejmíň co můžeš mít... a kup si snížené sedlo... a mám stejně a nevidím v tom sebemenší problém...
pod trvalým dohledem
Pokud máš 170,tak se toho neboj.Mám 163,snížený podvozek a nízké sedlo.Mám to obě nohy na půl chodila.Pokud by jsi to měl na hraně,Wunderlich prodává ty gumové věnečky pod přední sedačku,jsou excentrické a dostaneš to ještě asi o 1 cm dolu.