Dobrý den,
Včera jsem si pořídil R 1150 GS Můžete mi prosím poradit, nějaké padací rámy?.. klidně jeté a stejně tak, jestli někdo nemá pneu na dojetí sezóny Čeká mě kompletní servis a nová baterka, tak nové pneu přinese až Ježíšek
Děkuji
Upravil Lusimansky dne 03.09.2018 08:21
Já mám origopadáky, sice na 1100GS, ale jsou stejné. V podstatě chci říct, že jsou dostačující. Válel jsem se s nima nejednou a podržely co měly. Jsou sice otlučené, ale jsou a válce neutrpěly škodu.
Jinak to vyrábí pár výrobců a stačí podle kapsy a vkusu vybrat. Občas někdo koupí jiné a původní prodává. A nebo prodává motorku holou a zbytek zvlášť. Chce to trpělivost a furt čumět na net.
Vyplň si alespoň z které Hornídolní jsi. Usnadní ti to život. Já mám třeba na druhejch ráfcích špunty , které v pohodě ještě něco snesou, ale už nebudu nasazovat, bo chci zkusit jiné gumy. Ale fakt se nebudu obtěžovat se s nima tahat, když ani netuším, kam. Pominu - li, že se ještě musí sundat z ráfků a já to montpákama šťourat nebudu. .
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Ja mam doma za odvoz na dojeti sadu Mitasek 07...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.