Ahoj kluci musím se podělit o radost vždycky když koupím pěknej kousek mám z něj radost,ale u těchto modrobílích 1150 GS v takovém vonavém stavu je radost vždy tuplovaná.
Napište mě prosím která kombinace se Vám opravdu líbí nejvíc.Nemusí to být pouze výročky.
Já mám slabost pro.řada 1100 gs
Bmw r 1100 gs 75jahre červeno/bílá,kalahari gelb moje milovaná limetka,
řada 1150GS bezkonkurenčně tato modrobílá + 25 jahre adventure
řada 1200 GS 30 Jahre + tripleblack.je jich málo proto jsou tak ceněny 1200 GSA 90 Jahre.
25 jahre.. pak dlouho nic.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
..tahle vyrocka blau/wiess a pak pochopitelne moje cerna s cernym sedlem a stribernej zbytek....... jiny 1150 se me moc nelibi....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
25 jahre, pak tahle modrobila kombinace a cervenobila 11tka Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tahle modrobílá super, 1100GS zas červenobílá taky krásná. GSA25 jahre se mi live nějak zvlášt nelíbí. a 12gs barevně taky ani 30 jahre ani 90 se mi nelíbí. Každopádně LC jsou super barvy rallye. Jinak nic, bohužel ani jednu z nich nemám, ale mám dvouvačku a už měnit nebudu
Moje nejhezčí R 100 GS no a ted babo rad co si nechat a na čem jezdit když máš jeden víkend + jednu prdel,co by jste si nechali jako svou srdcovku?
Bob přiložený následující obrázek:
Nech si Janu a motorky prodej. Tedy jednu mě můžeš věnovat, někam už jí nacpu a jedno kterou, až na tu stovku. Já ty dvouventily nemusím. Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Saturnin napsal:
Ja mam slabost pro tu moji, ke štěstí mi chybí už jen žluto-cerny sedlo
Saturnine, tak si ho kup a me prodej tohle Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.