Taky mě to od něj přišlo, ale ještě jsem neměl čas se na to podivat.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
maso... cetl jsem jen zbezne, ale kdyby nedostal penalizaci tak je prvni?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jo jo, sqwera jsme potkali v Almerii v přístavu. Procházeli jsme se mezi motorkama a autama před naloděním a povídáme si, jaká je to paráda, že máme štěstí to vidět a najednou se ozval česky mluvící závodník k nám. Podali jsme si ruce, lehce pokecali a on pokračoval dál v zakreslování poznámek do roadboku. Pak jsme celou cestu až do Mersougi míjeli jejich Check pointy. V Mersouze jsme pak Sqwera potkali ještě jednou a to po jejich 3.etapě odpoledne. Parkovali jsme kousek od nich a on k nám přišel, uřícenej po náročný etapě, na nohou jen ponožky Měli jsme akorád nakoupený piva, tak dal jedno s náma, pokecali jsme o závodě .......... správnej típek. Gratulace k umístění. ********************************************
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Počkej počkej, Dakar je jinej cvrkot !!!
Já znám Sqwera z cestopisů, které jsem četl od Filipa Webra(beba). Jak jsme si podávali ruku, byl mi hned povědomej a když řekl za svým jménem přezdívku Sqwer, tak jsem byl doma. Fotku s ním nemáme. Byli jsme na své cestě za dobrodružstvím a ne na závodech, takže nás to ani nenapadlo. To, že v Touareg rallye jede dobře jsme věděli už od něj po třetí etapě. Mezi amatéry tam jezdilo spoustu opravdových amatérů, takže to bylo jasný.
Suvenýr??? Remuse...... ten ti nestačí???
Nic z 12tek se tam nepovalovalo, asu už to máme vychytaný
Ale mohl jsem ti vzít ten Rémusův simering z diferáku ********************************************
vorel napsal:
jak si tak pročítám jeho web, von snad ani nemá rád modrý vrtule nebo co
Sgwer? To bych rozhodne nerekl, myslim, ze nema zapotrebi resit ktera barva je lepsi. Jak ho znam, tak je to normalni kluk, ktery ma proste jen hodne rad oraznovou barvu BMW R1150GS MY02
Asi ho znám o trochu víc než vy, psát tu raději nic nebudu bo vzájemné sympatie mezi námi nepanují. Ale jezdí slušně na amatéra Když dneska je všechno o penězích no. Kdyby měl člověk love na mašiny a neměl strach že když s tím sekne tak se nedoplatí a podíval se na africkej kontinent několikrát za rok, taky by se naučil jezdit v písku jak COMA
Nás mladý to teprve čeká F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
SUPER
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic