Tak zítra si pro ni jedu a budu hrdým (tedy doufám, že hrdým ) majitelem GSa.
Nová, r.2008, modrá s drátam. Ještě s ní nemám žádné zkušenosti, tak doufám, že neudělám chybu. Po Transalpovi, FZ6, V-strom 1000 a FZ1 to snad bude dobrá volba.
Upravil Massik dne 10.04.2009 22:00
Gratulace! Po tý řadě rejží konečně poznáš, jak chutná opravdovej motorkářskej život – čekání na odtahovku, marné pokusy o startování uprostřed polí, tu a tam nějaké zvuky z motoru („V továrně zapomněli utáhnout šroubek...“)
blahopřeji
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
cerv napsal:
Gratulace! Po tý řadě rejží konečně poznáš, jak chutná opravdovej motorkářskej život – čekání na odtahovku, marné pokusy o startování uprostřed polí, tu a tam nějaké zvuky z motoru („V továrně zapomněli utáhnout šroubek...“)
hele nenapovídej jóó
musí na to přijít sám Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Gratuluju a hele, nebuď nemile překvapenej z motoru, prvních cca 5tkm... Do prvních 1tkm se záběhovým olejem se to jen klepe, třese, vibruje , nejede je to tupý a vydechlý. No děs. Já po japoncích myslel, že je to rozbitý.... Po výměně při 1tkm se to trochu zlepší, ale porád otřes. Výrazný pokrok bude přibývat postupně, s najetými kilometry. V 10tkm je to již jiná motorka než na začátku, co se týká motorické stránky . Hoši tady z webu tvrdí, že je to syrový až do 40tkm a až pak je to v plný formě. Mám zatím jen 15tkm , už se netřese jede jak dělová koule, ale stále cítit, že se to pořád zlepšuje ! Tak bacha nenech se otrávit a počítej s tím.........jen jezdit a jezdit. Mnoho štaštných kilometrú na BMW GS !
a to ti ving popisuje chování dvanáctky,si představ co to je u 11-ctky nebo 1150 a pak sou ztoho báječné stroje a držáky.
gratuluji,jednou si ji taky koupím,doufám
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Wing napsal:
Gratuluju a hele, nebuď nemile překvapenej z motoru, prvních cca 5tkm... Do prvních 1tkm se záběhovým olejem se to jen klepe, třese, vibruje , nejede je to tupý a vydechlý. No děs. Já po japoncích myslel, že je to rozbitý.... Po výměně při 1tkm se to trochu zlepší, ale porád otřes. Výrazný pokrok bude přibývat postupně, s najetými kilometry. V 10tkm je to již jiná motorka než na začátku, co se týká motorické stránky . Hoši tady z webu tvrdí, že je to syrový až do 40tkm a až pak je to v plný formě. Mám zatím jen 15tkm , už se netřese jede jak dělová koule, ale stále cítit, že se to pořád zlepšuje ! Tak bacha nenech se otrávit a počítej s tím.........jen jezdit a jezdit. Mnoho štaštných kilometrú na BMW GS !
skoro jako moje slova, první kilometry jsem to oblejzal, jestli se z toho náhodou něco nevysype BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
cerv napsal: