Zdravím. Mám R1200GS DOHC 2010, najeto cca 85000. Při jízdě v rozmezí 70-80 km/h mě na pětku přerušovaně hučí asi převodovka. Vymáčknu-li spojku je hned ticho. Dělá to trošku na čtyřku a výrazně na pětku. Ostatní kvalty jsou Ok. Byl by tu někdo schopný a ochotný diagnostikovat jestli se jedná o "unavený" ozubeni nebo co je to. Následně pak asi půlit motorku, opravit převodovku a když by to bylo rozhozené, tak udělat revizi ostatního ( spojka, kardan, koncový převod a vyměnit vše co je potřeba. Jelikož si tuhle motorku chci nechat na hodně dlouho, asi na pořád, tak ji chci mít ve 100% stavu :-) Dík moc Štěpán PS. Jsem z Litomyšle, ale přijedu kamkoliv.
(ch)stepan
A nebylo by lepší, kdyby jsi napsal rovnou jim? Pár šikovných pánů se na tomhle webu najde a co vím, na servis se nějakou dobu i čeká. Nemohou si stěžovat na nedostatek práce.
Prostě si projeď web, namátkou z hlavy Servisák, Tonda.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak jsem zase zbytečně panikařil. udělal jsem si výlet za Tondou. Ten ji projel a poslechl a uklidnil mě, že je to v normě. Ještě jednou Tondo děkuji.
(ch)stepan
chstepan napsal:
Tak jsem zase zbytečně panikařil. udělal jsem si výlet za Tondou. Ten ji projel a poslechl a uklidnil mě, že je to v normě. Ještě jednou Tondo děkuji.
Takže klasika - neřeš a jezdiLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz