Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW F650GS

Gumové pískání-tření při otáčení zadního kola.
milhaus112
Přidané 04.06.2019 23:11

Registrace: 01.05.19
Ahoj pánové..mám nový problém u mého gsa 04 dvousvíčky. Všiml jsem si že při tlačení motorky do garáže mi začalo vrzat zadní kolo...je to zvuk jako by se třela guma o gumu. Dal jsem moto na hlavní stojan a zkouším kolem pootáčet dopředu dozadu a vrže to neustále v každé poloze kola..zkusil jsem přizvedávat řetěz aby netřel o gumu na kyvce-nic...zkusil jsem na zadní brzdě zatlačit pístky a dat destičky od sebe..taky nic. Fakt nevím odkud to jde. Neměl někdo stejný problém? Díky moc za rady.

milhaus112
Gumové pískání-tření při otáčení zadního kola.
Přidané 05.06.2019 19:12

Registrace: 01.05.19
Tak jsem to dnes poradne zkoumal a prohizel,poslouchal a zvuk jde jakoby od loziska v zadnim kole ale obe loziska jsou ted meneny maji najeto cca 1000km a menily se i tlumice razu v zadnim kole. Napada me ze bych mel smolika na vadny dil ktery vydrzel tak malo ale loziska jsou skf tak by mely neco vydrzet ale stat se muze. kdyz kolem otacim rychleji tak se ten zvuk zhlasituje a to gumove treni jde slyset vice pisklaveji. Jinde nic nikde o sebe netre vsechno jsem se snazil dobre prohlednout. Tak nevim.

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW F650GS :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 70
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,716
Nejnovější člen: LukasValek

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.06 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI