Zdravím, potřeboval bych poradit, jaké mám koupit plexi.
Mám 1150 rok výroby 2003, tam už je vyšší, prý se takové dávalo na ADV.
Nějak mi na UA popraskalo z těch jejich cest a nevím, čím ho nahradit. Originál už jsem kdysi kupoval a 6000 se mi za to fakt nechce dávat
Je nějaká náhrada? Řešil to někdo?
Kup od WRS... Ted zrovna dava Weli do kupy objednavku s lepsi cenou.
Ja to WRS mam kourovy, na 1150Adv a libuju si Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ano, treba to. Ale pozor, pokud mas obyc GS, tak k tomuhle adv plexi budes muset koupit jeste ty rozsirovaci plastovy mezikusy ktere jsou pro adv.potreba.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
A nebo tohle, primo na obyc GS. https://mojegs.cz...150gs.htmlKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No mám obyč GS, ale jak jsem psal, na ročník 2003 se už dávalo ADV plexi, aspoň si to myslím :-)
No vypadá to zajímavě, asi bude i širší, ještě zvážím, ale díky za tip!
No, tak jsem koupil to WRS plexi, co doporučil Kubrt a o objevil jsem zajímavý problém. Na tom plexi jsou dva otvory pro uchycení, zřejmě pro nastavení sklonu. Jenže já na té montážní sadě, co je na ní origo plexi nemám ten elipsoidní výstupek, takže mi šroub prochází přesně středem mezi těmi otvory. Nejsem schopný to nastavit ani do jedné polohy (teda ano, na horní doraz, ale pak mi to plexi leží na přístrojovce).
Originální plexi na ročník 2003 má totiž jenom jednu díru, tam to sedí bez problémů. Asi je to nějaká specialita ročníku, kdy se na obyč 1150 začalo dávat plexi z Advíka.
Tak se chci zeptat, nemáte někdo ty plasty na prodej za nějakou rozumnou cenu? 4k za to nedám, to si raděj koupím origo plexi za 6.
Hmm, tak podle Realoem to asi fakt má být kulaté, tím pádem budu asi muset to WRS vrátit, bohužel.... Nejsem si jistý, že tam bude sedět ta sada z Adventury.
robert_zl přiložený následující obrázek:
Tiež teraz riešim plexi ...... a rozmýšľam nad týmto https://www.ebay....0005.m1851. Je to na origo GS nie adv. Netreba žiadne redukcie ani úchyty.
Upravil theGSlife dne 28.09.2019 15:50