Ahojte, moc prosím o Radu
GS 1100 rok 98 ABS
po koupi uděláno, nové svíčky, oleje komplet, filtry air, synchro klapek..
jela v pohodě, od spod v pohodě, semtam škyt..
Pak klouzla spojka, vyměnil jsem, poskládal a od té doby, skoro nejede, našel jsem propálenej kabel u fajfky, vyměnil, nové svíčky, čerstvej benzín, nové pojistky, relátko motronicu, nebylo potřeba ale zkusil jsem, pumpy atd.. znovu synchro klapek a volnoběhu, k tomu i přepájel nové dráty na hallu, psalo se někde, že by mohlo být tím.. motorka chytá, vonoběh super, na místě jde vytočit v pohodě.
Při jízdě - plynulé zrychlování nemožné, jede do cca 3tis pak se začně dusit a ztratí tah, když ale škubnu plynem a rychle přidám, ubrat plnej ubrat plnej tak se probere a táhne až k omezovači.
od 5tis ot na všechny kvalty zrychluje super. od 2tis na vyšší kvalt, škytá a nejde do otáček. na jedničku po rozjezdu při prudším přidání se zase zadusí
Lambdu to nemá.. které bych to celé přisuzoval.
Moc prosím nějaké nápady? Poslední vyměním ten hall za nový, dám nový paliv filtr, zkusím ještě tlak čerpadla a vstřiky.. ale tím končím.. a nechci kupovat věci jako řj, vstiřky a měnit a zkoušet zda něco zabere... Jsem upřímně v koncích a na servis k Tondovi to mám pekelně daleko.
Ahoj, myslíš ten CO2 vzadu zprava mezi rámem a blatníkem? Dobrej tip, zkusím vyblikat chybové kody, možná jsem vocas já a mám k němu vyvedený hadičky odvětrání nádrže, pokud čuchá výpary z nádrže, nevím jak funguje, je možné že pak blbě upravuje směs.. hadičky vrátím zpátky jak visely dolu kolem stupačky a uvidím
Díky za tip
Když ho vyndáš a připojíš na voltmetr tak zjistíš, kde je max a kde min, ono by se to mělo ladit na nějaké CO 1,5,, měl jsem ho nastavený na max a už jen půl otáčky je znát na chodu motoru,,
Nene, on funguje jako velký odpor, ale vzadu jsou dvě zásuvky, jedna na nějaký filtr odvětrání nádrže a druhý právě na potenciometr. A nejsem si úplně jistý zda nejsou stejný, tak by je někdo neprohodil , ale těžko říct.
Nastaveni potencio co sem tu nekde psal.ted jedu pryc dyztak odpo to napisu, mam to v chytrym zesitu. Este bych seridil potenciometr klapky popripade od nekoho pucil a zkusil.
Kupredu spatki ni krok...
Moc díky chlapi, zkusím proměřit, zlatej gůgl, prej max otáček 16 od 0 do 1ohm.. doprava točit chudší, doleva bohatší.. po odpojení úplně si jendotka hodí lambdu na 1,8 takže bohatý jako prase, ale co se psalo na zahr. forech, okamžitě přestalo cukat, jede v celém spektru ale víc žere.. Poták na klapce jsem nastavil na 0,37v.. ještě se píše uplně vyndat relé v pojistkovce CCP - který říká jednotce na jakej program má jet, bez něj s co potem zapnutým, prý také řeší problém.. po práci vyzkouším a dám info, třeba někdo řeší stejný peklo a pomůže
díky
Těžko Ti radit, když si neumíš vyplnit profil (to je základní diagnostika)...
Upravil hobr dne 05.09.2019 19:11
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
3 věci a jedna z nich , špatnej kostř. drát u jednotky, přicpanej levej vstřik a na novým hallu byl dle původního a rysek předstih totálně pozadu, tak jsem ho posunul víc dřív a ten CO2 pot dle měření doladil víc na bohato.. po tomhle všem zase jede a ani si nedrncne