Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R1250GS a R1200GS LC

Nosiče kufrů Bighusky.
cepik
Přidané 27.10.2019 20:00

Registrace: 08.04.13
Ahoj máte někdo prosím nosič kufrů jak bočních tak topcase od bighusky na LC ne verze Adventure.Prosím o fotku nevím jestli je to verze s výřezem nebo asymetrická a chtěl bych vidět jak to vypadá.Na stránkách toho moc není. Díky za ochotu.

http://cepik.rajce.idnes.cz/
bartus
Nosiče kufrů Bighusky.
Přidané 28.10.2019 10:48

Registrace: 17.12.10
cepik napsal:
Ahoj máte někdo prosím nosič kufrů jak bočních tak topcase od bighusky na LC ne verze Adventure.Prosím o fotku nevím jestli je to verze s výřezem nebo asymetrická a chtěl bych vidět jak to vypadá.Na stránkách toho moc není. Díky za ochotu.

A neni lepsi zavolat rovnou Romanovi a on ti rekne co a jak?Smile v popisu ma napsany vyrez Shock

www.bartus.eu
cepik
Nosiče kufrů Bighusky.
Přidané 28.10.2019 12:39

bartus napsal:
cepik napsal:

A neni lepsi zavolat rovnou Romanovi a on ti rekne co a jak?Smile v popisu ma napsany vyrez Shock

Já jsem mu i volal ale chtěl jsem vědět jak to vypadá a fotky na stránkach nemá to už jsme řešily u osmikila.Ty pro něj tuším ty nosiče vyrabíš že?Smile

Orton
Nosiče kufrů Bighusky.
Přidané 01.11.2019 08:20

Registrace: 18.03.16
Mam pouze boční držáky kufrů... pošli maila a o víkendu nafotím

brpe
Nosiče kufrů Bighusky.
Přidané 22.11.2019 06:27

Registrace: 17.11.19
Ahoj, mám na svém LC zmíněnou konstrukci jak na boční tak i na horní kufr. Bohužel ti ji nedoporučuji. Konstrukce bočních kufrů kopíruje sklon podsedlového rámu, což tě donutí namontovat kufry nakloněné, po montáži díky uchycení konstrukce nesklopíš úplně zadní stupačky. Konstrukci na horní kufr v Big Husky na mou žádost upravili a je v pohodě. Zkus si někde na fotkách porovnat sklon konstrukce / kufrů na orig.nosičích a pochopíš. Jinka Kufry jako takové fungují v pohodě. Petr

cepik
Nosiče kufrů Bighusky.
Přidané 22.11.2019 17:08

Ahoj a foto toho nosiče na topcase bys mě poslal?
brpe napsal:
Ahoj, mám na svém LC zmíněnou konstrukci jak na boční tak i na horní kufr. Bohužel ti ji nedoporučuji. Konstrukce bočních kufrů kopíruje sklon podsedlového rámu, což tě donutí namontovat kufry nakloněné, po montáži díky uchycení konstrukce nesklopíš úplně zadní stupačky. Konstrukci na horní kufr v Big Husky na mou žádost upravili a je v pohodě. Zkus si někde na fotkách porovnat sklon konstrukce / kufrů na orig.nosičích a pochopíš. Jinka Kufry jako takové fungují v pohodě. Petr

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R1250GS a R1200GS LC :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 60
Členové on-line: 1
Pertla

Registrováno: 8,718
Nejnovější člen: Bezmena22

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.13 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI