Tak panove (a damy) den D se priblizil. V patek 24.4. vyrazi Roadodendron za dalsim dobrodruzstvim, a to smer Iran. Motorky jsme nalozili v sobotu na vlek a jedou do tureckeho vanu. V patek za nimi odletame a ceka nas 14 dni putovani Iranem. V planu je cca 4000 km, v horach i v pousti. Doufam, ze Izraelci zustanou jen u straseni a s planovanymi nalety jeste par tydnu pockaj. Po filmech z Himalayi, Rumunska a Albanie se urcite vytasime s dalsim, perskym bijakem. Tak. Za 14 dni napisu, jaky to bylo.
frantisek napsal:
Tak panove (a damy) den D se priblizil. V patek 24.4. vyrazi Roadodendron za dalsim dobrodruzstvim, a to smer Iran. Motorky jsme nalozili v sobotu na vlek a jedou do tureckeho vanu. V patek za nimi odletame a ceka nas 14 dni putovani Iranem. V planu je cca 4000 km, v horach i v pousti. Doufam, ze Izraelci zustanou jen u straseni a s planovanymi nalety jeste par tydnu pockaj. Po filmech z Himalayi, Rumunska a Albanie se urcite vytasime s dalsim, perskym bijakem. Tak. Za 14 dni napisu, jaky to bylo.
hodne stesti...
btw: iran mne moc moc laka... svym zpusobem zavidim.... ja tam ted jet nemuzu, asi by mne moje drza huba stala zdravi... mam tam ale i vzdaleny kontakt
Emilio: ty jo... co se tak v mem okoli povida, tak pokud nebudes provokovat tak Iran je imho bezpecnejsi nez casti Maroka... Persani nejsou arabove, ani ten zas*anej arabskej islam je nedokazal polozit uplne na kolena... je to jina mentalita, nez tisice let liny a zabedneny arabove... Iranu je mi lito, ale on se snad jednou vzchopi.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Diky chlapi, jen s tou slivkou to nebude tak snadny. Na vsech cestach jsme ji meli, ale tady je to jina pisnicka. Kdo chlasta, nezaslouzi slitovani. Takze nas ceka 14 dni na suchu, ale kdo vi...Tomas TT sice nabizel vino v prasku, Touratech pozdni sber, ale to snad radsi jejich Pi Pi kolu. To Hicks: Souhlasim s tebou. Persie je jedno z mist, kde dejiny vznikaly, Allah neallah. Arabu je tam asi 3 %, tak verim, ze bude vse ok
Nedávno jsem u mých postaších zcestovalých rodičů viděl na stole nabídku od relativně běžné cestovky na "zájezd do Persie", takže asi to úplně nebezpečné není. Přišlo mi ale vtipné, že celou dobu ten leták operoval se slovem "Persie", jako kdyby se báli napsat, že se ve skutečnosti pojede do Iránu
Hodně štěstí kluci........ Hlavně dovezte nodně at je na co koukat.
To Hicks: ten vzdálenej kontakt je hizballah ??? F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis