glock7 napsal:
Nemal by niekto záujem poobzerať Krym ( Sk, Hu, Ro, Mold. UA ) niekedy v auguste ( od 01.08.... ) ?
to bych hrozne rad nekdy videl...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
to glock7: zkus napsat "jardas" v tomhle termínu to má v plánu ještě se 3 transalpy, jel bych taky, ale bohužel mi to asi nevyjde jak časově tak finančně.
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
glock7 napsal:
Nemal by niekto záujem poobzerať Krym ( Sk, Hu, Ro, Mold. UA ) niekedy v auguste ( od 01.08.... ) ?
Ahoj, jakožto začátečník mám zásadní otázku, kolik jsi počítal, že to bude stát? A na jak dlouho ta cesta je? Moc rád bych jel, ale nevím, jestli to finančně zvládnu.
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Výprava v 7 kusech přes Slovensko, Ukrajina (Krym) , Moldávie, Rumusko a Maďarsko; cca 5000 km za 12 dnů, a to za cca 18000,-Kč, spaní v hotelích, jídlo v hospodách; nevynechal bych arabatskou strelku (cca 80 km bezva nezpevněných cest, včetně pláží), pochopitelně Jaltu, hrad Sudak, Sevastopol ........ Bacha na značku STOP především na ukrajině
co dál?
V roce 2005 jsem na Krymu byl na 15 dní i se severem Rumunska a spali jsme po hotelech a motelech. Žili jsme si jak lordi a vyšlo to i s připojištěním, stravou cestou atd za 15 dní a 5350 km ve dvou na 18000 kč. Rozhodně Pizzy nebudeš muset vyhlašovat osobní bankrot. Jo a Kosa Arabatskaja strilka má 120 km cest po pevným písku a je teda plamá komárů, pavouků a různé havěti, co žije ve vysoký trávě. Manželka (arachnofobička) mě řekla, že by to po druhý už nedala. A chladič na GS byl za tu cestu totálně ucpanej.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
V rozhovore s jednym známim čo tam bol minulé leto a ide tam aj teraz mi bolo doporučené čo najskôr a najrýchlejšie dostať sa na Krym a tam jazdiť kade tade. vraj je tam asi miloón polňačiek a ciest od nikam-nikam . Nádherne je na juhu ( nový život ) - cez deň jazdenie v horách , večer veget na pláži . Je tam vraj stále čo pozerať... http://motoride.sk/?P=phorum&tema=turistika&tid=32793)
Rumunsko dám buď v jeseni alebo na budúci rok.
Má niekto záujem ?
Upravil glock7 dne 22.05.2009 22:00
Glock-plastik fantastik :-)