Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R1250GS a R1200GS LC

Originál barva padáků?????
mikemb1
Přidané 27.10.2020 19:17

Registrace: 16.02.18
Prosím o radu. Jaká barva(odstín) se používá při lakování padáků u modelo ADV 2017? Jde mi o to, jestli budu sám schopen opravit odřené padáky např. sprejem nebo zda jsou z výroby lakovány nějakou jinou technologií? Co jsem zatím viděl, tak myslím,že jsou u všech těchto modelů lakovány stejně.
Pokud by s tím měl někdo zkušenost, poprosím o info postupu a nejlépe kód barvy pro namíchání.

Omlouvám se pokud jsem tímto založil nezajímavé nebo již založené téma.

servisak
Přidané 27.10.2020 19:34

Registrace: 02.01.09
Je to chemicky lestena nerez takze zadny spey neexistuje
... servis a diagnostika BMW Motorrad

Diagnostika GS 911 wifi a Motoscan Ultimate

BMW R 1200 GS Adventure 90. Jahre

mikemb1
Přidané 28.10.2020 11:53

Aha. To sice moc nerozumim (jak se chemicky lesti nerez),ale predpokladam,ze existuje nejaky odstin stribrne,ktery je totozny a lze s nim provezt opravy.
Pokud jiz nekdo delal,poradte. Diky

PavelDR
Přidané 28.10.2020 12:02

Registrace: 13.06.11
mikemb1 napsal:
Aha. To sice moc nerozumim (jak se chemicky lesti nerez),ale predpokladam,ze existuje nejaky odstin stribrne,ktery je totozny a lze s nim provezt opravy.

Máš PM
.

. . BMW R 1200 GS Adventure . . . . . http://sosnapavel....idnes.cz/ . .

Kerb
Přidané 28.10.2020 18:39

Registrace: 27.11.19
mikemb1 napsal:

Určitě to nelakuj, pokud to nechceš mít úplně jiné, než jaké to je. Taky jsem to řešil, měl jsem to hodně odřené, a nakonec se mi osvědčilo to nejdřív celé vybrousit, aby zmizely škrábance. Používal jsem pilník, brusku se smirkovym papírem a nakonec dráťák na vrtačce tak, abych docílil hladkého polomatného povrchu. Potom jsem to opískoval struskou a nakonec ještě trochu vzal dráťákem. Po opískování to bylo na omak jako smirkl, tak jen abych to trochu otupil.

georg
Přidané 28.10.2020 19:20

Registrace: 22.01.12
Nerez se nelakuje. Leští se buď mechanicky nebo chemicky(elektrochemicky) nebo se tryská nejčastěji skelnou balotinou.
Padáky jsou elektrochemicky leštěný protože je to rovnoměrný a nejlevnější. Mechanicky ( ručně) se dají vyleštit klidně až na Ra 0,2 což je zrcadlo.
Jde o to jak mc to máš odřený a jestli to chceš jenom zestejnit nebo opravit do dokonala. Pohledej na internetu jek se to leští. Každej kdo dělá s nerezem ti to ukáže a poradí.
Odkud jsi? Mám fabriku v Chlumci nad Cidlinou. Děláme jenom nerez, můžeš se přijet mrknout jak se to leští.
co mě nezabije , to mě posílí

mikemb1
Přidané 28.10.2020 22:19

Dekuji za odpovedi a rady. Jsem druhy majitel stroje a ten predemnou to uz prave opravoval nastrikem ze spreje a samozrejme je to videt. Pres zimu bych to chtel sundat a komplet odlakovat abych zjistil jak moc je to opravovane(kitovano,vareno apod.). Nejradeji bych uvedl do original stavu,takze zkusim najit nekoho kdo dela s nerezem a dokaze elektrochemicky vylestit(jak zde radite). Moc dekuji

Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R1250GS a R1200GS LC :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 60
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,718
Nejnovější člen: Bezmena22

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.16 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI