Kdo by jel příští víkend na výlet? Příjde mi to jako dobrej nápad.Dojet tam ,dát si pár pivek udělat fotky a navečer asi zase zpět.Problémem by mohl být pouze řidič http://ekonomika....ntent=top6
Upravil toli dne 20.09.2014 16:58
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Je to dost ale zase stojí za to bejt u toho naživo. Něco jako jet na pivní Wimbledon, nebo velkou pivní cenu Monaka Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
...vzhledem k tomu, ze to je Volksfest - neboli lidova pout a rok od roku vice komercni, nevim, co bych tam delal. Navic knajpy po Bavorech maji vsechny Oktoberfest specialy, takze na dobrej Bier se da zajit kamkoliv. Pred lety jsem to jednou videl a staci... .. Prosit..
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
No viděl bych to na posádku 5 lidí a jednoho řidiče.Ten řidič teda ale asi bude problém no.Uvidím ještě co na to pertla ten by určitě někoho sehnal.
TOLI napsal:
No viděl bych to na posádku 5 lidí a jednoho řidiče.Ten řidič teda ale asi bude problém no.Uvidím ještě co na to pertla ten by určitě někoho sehnal.
ale kdyz pertla veme citroena bude i zazitek z cest..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
TOLI napsal:
ale kdyz pertla veme citroena bude i zazitek z cest..
No to radši ne to nedopustím Vzal bych passata nebo firemního peugeota.
je to tam opravdu stále jen horší a horší. Pamatuji tuplák za 4,8E, ale o cenu tam nejde. Teď už je problém se dostat do pivních stanů - je to pouze pro zvané nebo za vstupné a na zahrádce chytit místo je boj a když už se zadaří, tak čekáš dlouho na pivo. Od výčepu tě vyhodí, protože bereš kšeft číšníkům,... Prostě komerce maximální.
TOLI napsal:
Kdo by jel příští víkend na výlet? Příjde mi to jako dobrej nápad.Dojet tam ,dát si pár pivek udělat fotky a navečer asi zase zpět.Problémem by mohl být pouze řidič http://ekonomika....ntent=top6