http://www.tourat...uellid=391 tato akce proběhla ve dnech 8-10,5,2009 a za česko jsme tam byly všehovšudy tři
Ivoš
Jirka
a já
kluci jeli už v pátek ráno,já musel v pátek ještě trochu makat,tak sem za nima nakonec jel v noci z pátku na sobotu,na rozdíl od nich sem nikde nechytil krupobití a stan sem nemusel stavět v přilbězato se mi cestou chtělo strašně spát,hlavně v raních hodinách,bo cesta byla únavná a furt po dálnici
v sobotu to bylo courání se po fabrické strasse
sem a tam a zpět
pár stánků s doplňkama,klobásami,hnusným pivem,které mi vzhledem i chutí připomínalo spíše šumákzato pěknej obchod touratechu,radost pohledětpřes den se tam dala půjčit motorka a jezdit na místní trati až do zblbnutíjelikož sem měl za sebou čerstvě 921 km na jeden zátah,tak sem si tuto atrakci odpustil a kluci takyale co sem si neodpustil a byl to hlavní důvod,proč sem tam jel,exkurze ve fabrice,kde se vyrábí kufry,rámy,kryty atd.jedním slovem parádato se to dělá na NC strojích s rukama v kapsách
večer bylo vyhlášení soutěže,která proběhla někdy předtím,viděli jsme ztoho jen film,mohlo by se to jmenovat jízda zručnosti a dovednosti,žádné honění km,vítěz dostal novou motorku
pak to pokračovalo nějakým promítáním a vyprávěním,jenže to už bylo 10 hodin večer,tak jsme šly spát,bo nás ráno čekala dlouhá cesta zpět.
ubytování a parkování bylo na přilehlé louce
kde jsme měli i my svůj čechyšeplac
no a pak jsme v neděli ráno navrčeli stroje a začaly se pomalu sunou k domovu
bylo to náročné,nekonečná cesta po dálnici
nejsem žádný spisovatel,nakonec ani fotografchtěl sem se jen pochlubitže umím jezdit taky dál,než jen kolem komína
Upravil bystricke dne 14.05.2009 01:21
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Asi jste si to uzili. Peknej vejlet.
Touratech to vidi takto:
Unter den rund 5400 Besuchern waren auch auffallend viele Gäste aus Italien, der Schweiz, Holland und sogar Amerika. Vor allem im Shop, beim Zweite-Wahl-Verkauf und im Catering mit seinen moderaten Preisen hatten die Mitarbeiter alle Hände voll zu tun: So wurden zum Beispiel rund 5000 Brötchen, 70 Kilo Obst, 2500 Eier und 28 Gläser Marmelade verzehrt, außerdem wanderten 1500 Steaks, 2300 Würstchen, 600 Portionen Kassler und 300 Portionen Maultaschen über die Theke – zusätzlich zu den anderen Speisen, die im Shop und am Essenstand noch im Angebot waren. Auch der Getränkeabsatz war stattlich: So flossen 1800 Liter Fassbier durch durstige Kehlen.
Standa
Moby
..tak nevím, asi na nás zapoměli , ale netrápí mě to, mně stačily ty udivený ksichty, když jsem odpověděl na jejich otázku kdo vlastně jsme, tak na odpověď Česká republika akorát protáhli obličej, změřili jsi mně od hlavy k patě a s úšklebkem pokračovali dále.
Ale nevadí, vím, že už tam nepojedu, nemám je rád, kdyby tady nebyl komunista, tak jsme je dávno strčili do kapsy, jsou strašně upjatí a nafoukaní, alespoň většina se kterými jsem měl to štěstí se potkat. Jen mám smůlu, že se mně dobře jezdí zrovna na německém motocyklu a v autě BMW.
Měli tam taky hrdě napsat, že tam byly hnusné chemické záchody a to slovy čtyři na to množství lidí a nebyla tam ani cisterna s užitkovou vodou, kde by si člověk umyl alespoň obličej a ruce..
Upravil bmwivo dne 14.05.2009 10:04
o češích ani zmínkano nevadí
stím množstvím jídla a pití nemám nic společnýho,nerad bych chytl ještě prasečí chřipku,stačí že sem sebou táhl ptačí
no a ty záchodyjá tam teda nebyl,když sem to viděl,dvě budky na tolik lidí,tak sem všechno radši nechal odpařit přes kůžiHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
u vevise se pořád něco dějetak snad příště
Jestli příště nepřijedeš,tak si vyčíhám až nebudeš doma,naložím tvou dceru a
vyjezdím jí jak financ kozu,tak máš motivaci a nebo chceš aby si byl můj tchán???
jéééééééééžiš,jenom to ne,ty bys byl neposlušný zeťákHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz