Být tebou, udělal bych si rezervaci v Hondě na tříkilo. Těch 30 uspořených tisíc na kusu tě za rok bude štvát, žes nekoupil silnější a novější model....
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Můj nezaujatý názor: šel bych do 250ccm z důvodu o 25% tužšího rámu a kyvky, které díky snižování hmotnosti u 300ccm "odlehčili". Taky má 250tka šroubovanou podsedlovku, tak se lépe morduje nebo mění než přivařená na tříkilu.
Jinak motorky neznám, jsou vcelku chválené, ale zdají se mi dost těžké když porovnám papírová čísla s mým starotraktorem XR400. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Můj nezaujatý názor: šel bych do 250ccm z důvodu o 25% tužšího rámu a kyvky, které díky snižování hmotnosti u 300ccm "odlehčili". Taky má 250tka šroubovanou podsedlovku, tak se lépe morduje nebo mění než přivařená na tříkilu.
Jinak motorky neznám, jsou vcelku chválené, ale zdají se mi dost těžké když porovnám papírová čísla s mým starotraktorem XR400.
tak tak .. z důvodu vyšší "festovnosti" a dlouhodobého testování .. mě byla taky doporučen poslední model 250 .. byť s menším výkonem
ta v tom inzerátu je už fuč
(ch)stepan
Na 250 mi pripadal hrozne nicemnej podvozek a to jsem nejel zadnou pilu ani v nejakym terenu. Treba to u nekoho lehciho nebude tak znat, ale s mym tehda metrackem a kousek to nejak nefungovalo.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999