Tak pánové jen sem chtěl uporoznit na jednu nebezpečnou věc.
Na dálnici D1 cca 60km poznáte že když jedete z Prahy sjezd z kopce a po pravé starně pumpa benzina s Vodojemem.
Tak a co tam je ....! Je tam nově proveden oprava mezikusu spoj mos vozovka a při dešti a sebebe menčí vlhkosti je problém se strátou adheze. ten spoj je cca 2m dlouhej ale mři rychlosti 140km jsem v sobotu skončil až v odtavném a měl sem slepeno došlo k brutal. podkluzu zadního kola.
Info sem dal i na dálniční pol. bernartice a o problemu vědi a že prej se bude řešit tak uvidíme.
Pridam informaci, ze v Ceske Lipe jsou snad vsechny prechody pro chodce udelany asi z bananu, pokud je silnice mokra, neskutecne klouzou, fakt jsem nic podobnyho nikdy nikde nevidel. I v aute je to hrozny, pri lehkym pribrzeni projedete prechod za plny asistence ABS.
Majlou napsal:
Tak pánové jen sem chtěl uporoznit na jednu nebezpečnou věc.
Na dálnici D1 cca 60km poznáte že když jedete z Prahy sjezd z kopce a po pravé starně pumpa benzina s Vodojemem.
Tak a co tam je ....! Je tam nově proveden oprava mezikusu spoj mos vozovka a při dešti a sebebe menčí vlhkosti je problém se strátou adheze. ten spoj je cca 2m dlouhej ale mři rychlosti 140km jsem v sobotu skončil až v odtavném a měl sem slepeno došlo k brutal. podkluzu zadního kola.
Info sem dal i na dálniční pol. bernartice a o problemu vědi a že prej se bude řešit tak uvidíme.
Tak jezděte opatrně.
uff.. dik za tip. Pred chvili jsem odbocoval na Vlasim, to je nastesti driv...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pridam informaci, ze v Ceske Lipe jsou snad vsechny prechody pro chodce udelany asi z bananu, pokud je silnice mokra, neskutecne klouzou, fakt jsem nic podobnyho nikdy nikde nevidel. I v aute je to hrozny, pri lehkym pribrzeni projedete prechod za plny asistence ABS.
Párkrát sem viděl že čerstvě nastříkaný přechot čímsi sipali. Po bližším průskumu to vipadalo jako malé sklěné kuličky . Tuším že se v tom láme světlo a přecod ač je placatej tak v noci funguje jako odrazka. Dnes už jsou možná dále )lepší barva) i tak zamokra to bude určitě klouzat víc než asfal.
jak je mokro,klouže to v celý republice,přechody,podélné čáry,nápisy na vozovce,máte přeci předvídatže to unás stojí za velký H,jediný co drží je ten červenej šmirgl před přechodama
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Ještě je docela sviňárna vyfrézovanásilnice - když do toho hrbolatýho najedeš,
tak tě může "unést" - zmenit směr jízdy a blbě se to vrací....
U GS je to taky cejtit, ale nejhorší to bylo u 125
Málem jsem takhle skončil ve škarpě...----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
to Thomasson: to třeba v Chorvatsku velmi rádi frézují silnice v zatáčkách...jedeš si po hladkém asfaltu, pošleš to do zatáčky a tam od poloviny zatáčky vyfrézováno...pak si chvíli připadáš jak na ploché dráze, snažíš se udržet v pruhu, a jen co máš zatáčku za sebou už je opět hladký asfalt...
a největší paradox jsem zažil cca. 3tejdny kdy sem zahlédl cestáře jak házej šterk ze z. do před a do zatáček na dotaz proč mi řekli že starostu štve že tam jezděj moto tak proto fakt některé na ránu
Majlou napsal:
a největší paradox jsem zažil cca. 3tejdny kdy sem zahlédl cestáře jak házej šterk ze z. do před a do zatáček na dotaz proč mi řekli že starostu štve že tam jezděj moto tak proto fakt některé na ránu
Starostu nakopat do pr*ele ...
To Vjetrnik:
No, tak to je docela o hubu... Já měl na té 125 problém i na přímým úseku...
To jako schválně, nebo z důvodu oprav?
Upravil Thomasson dne 22.05.2009 01:12
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----