Klasika. Paka z médií potřebují zase dodat něco zajímavého.
Nepřekvapilo by mě , kdyby za tím stála nějaká firma s novým výrobkem, který ochrání před koncem světa každého, kdo si to koupí...
A moje teorie o konci světa, který tu nastane v roce 2012 proto, že tam končí mayský kalendář? Je to jednoduché jako každý velký problém.
Ten maník, co to takovou dobu tesal, psal, dlabal a nebo jak to vyráběl už toho měl plný kecky a tak se na to vybodnul:
"Platěj na prd, málo jídla dávaj a ještě stojí za starou bačkoru a stará je zase už těhotná se sousedním šamanem. Prdím na to, ať si to tu dělá kdo chce...!!!"
No a jak šel domů, tak si toho vůbec nikdo nevšimnul, protože toho bylo hotovýho nadlouho dopředu. Starej Xqu chru chru, kterej byl tou dobou Velkým Inkou na to přišel až při vejplatách, kteroužto si nikdo nevybíral, a účetní, kterej byl výjimečně poctivec, se šel optat, kam a jak má vyúčtovat ty nevyzvednutý vejplaty.
"Do kdy to máme zmáknutý?" zeptal se Xqu chru chru
"Někdy do roku 2012" povídá dobře informovanej účetní
"Našeho letopočtu?"
"Neé jejich, po tom mladým z Jeruzaléma"
"Týý vole, to stačí, dál ať si to už dodělá někdo od nich..." nechal se slyšet starej Velkej Inka a šel do laborky okoštovat novou melounovici, kterou tam teď míchala ta nová prdelatá otrokyně.
A vůbec ten starej chlípnej ochlasta netušil, co tím způsobil....
Tak. Teď to prosím někdo nafilmujte a hoďte na Ýá-tube.
Myslím si, že je to stejně dobrá teorie, jako ta kravina, co tam promítaj aby strašili prosťáčky....
Upravil radosek dne 26.05.2009 18:40
ale no ták.....
konec světa jako takový nebude, ale bude se dít plno lidstvu nepříjemných věcí...... každý ať si domyslí jakých, a nejvíc to zasáhne rádoby civilizovaný a jakoby ekonomicky silný svět.........
např: globální oteplování, které nemá absolutně nic společného s působením civilizace, ale je to poněkolikáté se opakující jev přírody.....................
nebo tzv. amero.........někdo ví a někdo neví.......
je toho dost......................
podle mne v roce 2012 prijde 12ty imam... Mahdi a prinese mi domu sushi a McFlurry s jahodovou polevou a lentilkama...
...Vjetrnikovi novou KTM 690ku, Emiliovi pocestnou vesnicanku s nesmirnou fantazii a Remusovi novou helmu s integrovanym roubikem
Upravil hicks dne 26.05.2009 20:15
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
rozum a tvym rodicum poradnou varecku kdyby nahodou utekl 17 cm
to nebylo hzký Hixíčku
Ale pokud mi teda přinese rozum, tak to bych si na něj měl kópit takovej Motorrad baťůžek,
jako máš ty Aby mi zas neutakl ----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Thomasson napsal: to nebylo hzký Hixíčku
Ale pokud mi teda přinese rozum, tak to bych si na něj měl kópit takovej Motorrad baťůžek,
jako máš ty Aby mi zas neutakl
kdyz mi tak nahravas
no ten batoh je prusvih, taky jsem si chtel koupit druhej do zasoby... ale treba ten novej je taky peknej.
17 cm
Thomasson napsal: to nebylo hzký Hixíčku
jako máš ty Aby mi zas neutakl
kdyz mi tak nahravas
no ten batoh je prusvih, taky jsem si chtel koupit druhej do zasoby... ale treba ten novej je taky peknej.
A je v ceně i ta tyčinka, která vydá za celej oběd?
I ta luxus baterka?
I ten nůž, kterej ti uletěl s topcasem?
I šprcky na mobil?
Jinak ho nechcu ----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Thomasson napsal:
I ta luxus baterka?
I šprcky na mobil?
Jinak ho nechcu
to gumovy pouzdro na mobil mas taky a zrovna od Emilia, ze
Zbytek mas za specialni motorrad priplatek.
17 cm
Thomasson napsal:
I ta luxus baterka?
I šprcky na mobil?
Jinak ho nechcu
to gumovy pouzdro na mobil mas taky a zrovna od Emilia, ze
Zbytek mas za specialni motorrad priplatek.
Tak to nescu
Buď tyhle pitominky zadarmo, nebo žádne baťůžek ...
I když, když bude ten konec světa, tak abych si měl do čeho vzít náhradní fusky.. ----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
co tohle dělá na stránkách GS , takových předpovědí už bylo Indiáni, Nostradamus atp. To že staré civilizace (Egypťané, Májové, Aztékové..) dokázaly dokonale spočítat pohyb hvězd je obecně známo, není to nic složitého a hlavně to neznamená že dokázali předvídat budoucnost. Májům bych zrovna moc v předpovědi nedůvěřoval přeci jen je to civilizace která se více méně zničila sama a to že náhle skončily počítat kalendář v roce 2012, 21 o slunovratu no tak někdy ten kalendář skončit musel né?! Ostatní toto datum v předpovědi hlavně okopírovaly. A ten webbot taky ftipné nikdo vám už ale neřekne že ten software předpověděl 1000 různých věcí a z toho se 3 vyplnily hm v tom zas má prsty prvek pravděpodobnosti (hlavně ten softík předpovídá mega pohromu každý rok a 2004 mu to zrovna vyšlo). No a vzhledem k tomu že je to americký dokument už dál není co řešit je to přehnaná blbost.... Ale hláška "Já věděl,že mě báwo vydrží do smrt" od Emilia mě tedy brutálně pobavil
no Pánové já to vidim asi takhle. Buď zahájíme masovou letákovou kampaň proti konci světa, nebo si uvaříme kávičku zapálíme cigárko a v kruhu rodiném se budeme těšit na brzké vánoce.
Tančící Havran
tak to sorry,ale s vánocema jdi do pr...o vánocích je zima a nedá se jezdit na mašině a to je skoro konec světa Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
No co, jednou to stejnak prijde.At uz nemoce, nebo zivelne katastrofy.Tolikrat uz se to tady na planete stalo, takze se tomu nevyhnem, ale ze by zrovna 2012.Tak to bych si mel do te doby asi jeste zajet zakrosit do pouste, nejakou peknou cestu si naplanovat,dobre pivko si dat, at je pak v bunkru na co vzpominat.A az budem pod drnem, tak nam to stejnak uz vadit nebude.Tak bude-li konec nebo ne, jedno je jasne. Uzivat si kazdy den ty neobycejnejsi a krasne veci jak jen to jde.
Zemská osa se posune a celá planeta promění: sever se stane jihem a naopak, tam, kde byla souš, bude voda a na místech oceánů pevnina. Slunce bude vycházet na západě a zapadat na východě. Celá Země se bude otřásat a její povrch pukat. Planeta se promění v takovou, jakou byla při svém stvoření: původně totiž měla sloužit kráse, radosti a harmonii, v níž měli žít všechny bytosti tuto planetu obývající.
Ti, kteří si zvolí zůstat ve třetí dimenzi, budou muset projít procesem smrti. Někteří se pak dostanou na místo, kde se restrukturuje jejich duše a bude jim poskytnuta útěcha po přežilých strastech a utrpení. Další se vrátí do dimenzí nebo světů ve vesmíru/vesmírech, odkud přišli.
A ti, co si vybrali vzestup společně s planetou, budou přeneseni na místo, které pro tento účel bylo speciálně stvořeno (někdo hovoří o kosmických lodích). Toto místo neomylně poznají podle vibrací lásky. Tam si odpočinou a pochopí nové souvislosti a skutečnosti, zregenerují své fyzické tělo i psychický stav. Budou mít pocit, jako by se vrátili domů.
Pak nastane okamžik, kdy se budou muset rozhodnout, zda se vrátí zpět na Zemi, kde mezitím proběhne očista, a oni ji začnou znovu osídlovat, anebo zda zůstanou v páté dimenzi v životě hojnosti a štědrosti, kde to, co si budou přát, si okamžitě zmaterializují; případně se budou moci pohybovat mezi oběma světy.
Na tuto těžkou zkoušku lidstva, je třeba se náležitě psychicky i mentálně připravit, někteří již začali.. A proto občané všehomíra, následujte je...
asi bych byl v klidupáč je potřeba to brát s rezervou,já se taky dovedu každé úterý přivézt v hospodě do tranzua konec světa nikde nevidímvidím jen neustálé přetváření se země,jednou víc ,jeddnou míň,člověk nato nemá vliv akorát se stím musí naučit žít,nestavět města na tektonických zlomech a v blízkosti sopek třeba dávno starých.
májové sice měl kalendář do roku 2012 ale už neviděli že se ženou do vlastní záhuby díky neustálým válkám a možná díky podobným vědmám a polobohům se asi 80 000 májů nechalo povraždit od hrstky španělů,vtom vidím konec světa,že se lidi nechají někým zblbnout
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz