Jedu okolo dvanáctého července do Itálie. Plánuji jet okolo Bodamského jezera na Stelvio a potom přes Trento, Bolognu, San Marino a Bari do Reggio di Calabria. Rád bych tak projel pár průsmyků v Rakousku a Itálii a objel kus východního pobřeží Itálie až úplně na jih. Na Capo Vaticano na mě bude čekat moje paní. Tu tam naložím a pomalu přes Neapol a Řím se budeme vracet domů. Nemá někdo na ten termín napláhováno něco podobného? Popravdě se mi moc nechce jet samotnému. Pokud nikdo nepojede, jedu sám, ale raději bych se třeba na dva či tři dny k někomu přidal... Ono stát se může cokoli a víc hlav, víc rozumu...
Budu tam od 2. do 15. tého cca po trase Zell am See - Caorle - Lago di Garda - Stelvio. v každém místě budu pár dní courat po okolí. Nemám to hotové je pravděpodobné že po Lagu bude ještě jeden bivak někde kolem Trenta. Uvidí se jak ty kopce pujdou přítelkyni. Jede na svém oři.
My budeme od 12. do 19. nocovat v Tremosine. Mám v plánu projet šotolinové passy v bývalém vojenském prostoru nad Lago di Garda. Člověk tam potřebuje povolení, které dostane, jenom když stráví aspoň dvě noci v Tremosine. Maj to chytře vymyšlený, kluci italský
Nicméně, k cestě. Pojedeme v sobotu ráno a itinerář podřídíme tomu, abychom v neděli večer dojeli do Tremosine. V sobotu bychom nocovali někde za Garmischem. Stelvio se do toho nevejde, denní porce kilometrů by byly neúměrné náročnosti trasy. Takže pokud bys netrval na popsané trase, můžeme zkusit najít společné řešení. Já bych to viděl na sobotní transit do Grainau a pak přes Timmelsjoch a Gampenjoch.
stelvio jedu ale v červnu o prázdninách se mi do itálie moc nechce ten provoz směrem na jih je hroznej tak přeju štastnou cestu apevné nervyz BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Jéé, kluci, děkuju Vám za nabídky tady i na PM. Večer vezmu mapu, juknu na ni a určitě dám vědět. Moje trasa je pevná jen tím, že musím být do cca 16.07. nastoupený na Capo Vaticano, kde budu nabírat mojí paní... Vyjíždět můžu víceméně kdykoli a pokud má někdo vymyšlený plán. je to pro mě plus...
My pojedeme asi o týden dřív, ale kdo ví, že jo, případně se můžeme někde po cestě potkat. Kdyžtak můžeš kouknout na tohle vlákno, ať máš představu, nebo třeba taky pro inspiraci. http://bmwgs.cz/f...owstart=40Maiali nel Fango!
vlada-gsa napsal:
Budu tam od 2. do 15. tého cca po trase Zell am See - Caorle - Lago di Garda - Stelvio. v každém místě budu pár dní courat po okolí. Nemám to hotové je pravděpodobné že po Lagu bude ještě jeden bivak někde kolem Trenta. Uvidí se jak ty kopce pujdou přítelkyni. Jede na svém oři.