Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Srpen 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 1 z 2:   1    2  

UA ?
Vodnik
Přidané 09.07.2022 22:27

Registrace: 02.06.10
Přišel jsem a hned odcházim, díky tý UA vlajce... To se všichni zbláznili ???
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex

Fojtik Design
UA ?
Přidané 09.07.2022 23:48

Registrace: 25.09.19
Vodnik napsal:

Bude to těžká ztráta, ale nějak už se s tím popasujeme…. Grin

bmwgsa
UA ?
Přidané 10.07.2022 06:12

Registrace: 16.10.13
Tak to dnešní v době odcházíš asi odevšad co...? Grin

kim
UA ?
Přidané 10.07.2022 12:52

Registrace: 12.10.08
Vodnik napsal:

Všichni jistě ne, ale bude chvilku trvat než lidi procitnou z té propagandy mediální masáže

Taborak
UA ?
Přidané 10.07.2022 13:27

Registrace: 14.12.14
Rusáci mají svoji propagandistickou masáž za tu spoustu generací co ji používají vyvedenou k dokonalosti. Západní svět ti aspoň umožní zjistit si informace i od jinud, pokud chceš. Ale ať to je jak chce, tak napadnout sousední stát a vraždit tam lidi pod jakoukoliv záminkou je prostě zhovadilost nejvyššího kalibru.

vvalosek
UA ?
Přidané 10.07.2022 14:24

Registrace: 14.06.17
Je lehčí odejít, než čelit realitě. Hodně lidí to tak má.
Za to co se děje na Ukrajině a mnoho dalšího si ze srdce přeji, aby rusáky vystříleli v Ukrajině a v Rusku aby proběhla revoluce, kde putlera a jeho bandu pošlou do Haagu.
Neexistuje špatné počasí!

hobr
UA ?
Přidané 10.07.2022 17:20

Registrace: 29.12.10
Za konfliktem na Ukrajině stojí USA. Stejně jak rozpoutali válku v Sýrii, tak je to i tu. Doplatí na to celá Evropa. A o to jde - rozbít a pak se tam usadit. UA stejně nevyhraje, Rus si vezme co bude chtít.
Jsem proti jakékoliv válce - i tato už mohla skončit. Jenže Zelenskyj má příkaz (z USA) bojovat do posledního Ukrajince. Pak ho "uklidí" za oceán a nastoupí někdo jiný...
A teď do mě!
https://pravypros...9866_n.jpg
Upravil hobr dne 10.07.2022 17:36
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."

Hrabe_X
UA ?
Přidané 10.07.2022 19:56

Registrace: 31.10.07
Na Ukrajince jsem neměl moc prezentovatelný názor a na Rusy jsem měl velmi podobný. Nicméně věřím, že dobří lidé jsou v obou státech ve většině populace, ale zkorumpovaní ****i jsou ve velkém procentu na obou stranách. (To bylo i důvodem, proč jsem tam nikdy nejel, jelikož spravedlnosti se tam nikdo nedovolá.)

Rusko pro mě bylo ale jakousi protiváhou EU a západu, jejich blbnutí s grýndýlem, nucených sociálních experimentů s výchovou různých etnik, které do civilizace jednoduše nepatří a pokusech změnit svět v rámci vize všemožných menšin a úchylek. Naivně jsem si myslel, že v Rusku vládne zdravý rozum a jakási míra svobody, která mi byla názorově bližší, jak ta západní. (Možná i proto, že jsem ji nezažil, žil ten svůj Západ. Vždy člověka přitahuje něco,co nemá, i když by to mohlo znamenat rychlé vystřízlivění.)

Vždy jsem byl také názoru, že slabším se má pomáhat, když ho napadne silnější a mockrát se slabšího zastal, i když mi reálně hrozila přinejmenším velká nakládačka.

Rusy poznal osobně můj táta v roce 68 a když jsem si chtěl do pokoje pověsit po revoluci vlajku s kladivem a srpem, málem mě vyhodil s baráku. A já nechápal proč.
Putin mohl dál hrát svou protiváhu EU a získal by jí časem beze zbraně, ale tímto to dočista po.s.ral na mnoho generací všem a nejvíc svým lidem.
To co se nyní děje ve mě vytváří pocit, že ačkoliv jsem nikdy nevěřil, že bych mohl s Anglánem, Němcem a dalšími ve zbrani jít proti Rusovi (kterého jsem považoval za bližšího z těchto jmenovaných), tak dnes úplně klidně.
Tohle se prostě nedělá bez ohledu, kdo je větší b.lbec a kdo to začal.

Takže jsem teď asi v rozpoložení, v jakém byl můj nebožtík táta a Rus je pro mě zapovězený národ bez ohledu zda je dobrý, zlý nebo něco mezi. Přešel mojí osobní rovinu tolerance a klidně budu jíst obden, když budu mít jistotu, že on chcípne hlady.
Takže takhle to mám já bez ohledu na to, jak to začlo a co se píše.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

xylem
UA ?
Přidané 10.07.2022 21:02

Registrace: 16.09.15
[quote]hobr napsal:
Za konfliktem na Ukrajině stojí USA. Stejně jak rozpoutali válku v Sýrii, tak je to i tu. Doplatí na to celá Evropa. A o to jde - rozbít a pak se tam usadit. UA stejně nevyhraje, Rus si vezme co bude chtít.
Jsem proti jakékoliv válce - i tato už mohla skončit. Jenže Zelenskyj má příkaz (z USA) bojovat do posledního Ukrajince. Pak ho "uklidí" za oceán a nastoupí někdo jiný...
A teď do mě!
https://pravypros...9866_n.jpg[/quot

mame jednu z nejlepsich zdravotnich peci na svete, leky skoro zadarmo, tak ja nechapu proc se tem lekum nektery lidi vyhybaji ...
i kdyz obcas jsou evidentne potreba konske davky co ...

advikgsa
UA ?
Přidané 10.07.2022 21:11

Registrace: 26.01.18
xylem napsal:

mame jednu z nejlepsich zdravotnich peci na svete, leky skoro zadarmo, tak ja nechapu proc se tem lekum nektery lidi vyhybaji ...

No právě proto by jsi možná měl začít brát menší dávku ,aby jsi se probudil a začal trochu myslet.

advikgsa
UA ?
Přidané 10.07.2022 21:15

kim napsal:

Všichni jistě ne, ale bude chvilku trvat než lidi procitnou z té propagandy mediální masáže

Tak nějakým to časem dojde ,ale plno z nich to nakonec nepřizná ,aby nebyli za blbce. Mimochodem už to tady bylo a není to tak dlouho. Grin

xylem
UA ?
Přidané 10.07.2022 21:16

Registrace: 16.09.15
advikgsa napsal:
xylem napsal:

No právě proto by jsi možná měl začít brát menší dávku ,aby jsi se probudil a začal trochu myslet.

"Zelenskyj má příkaz (z USA) bojovat do posledního Ukrajince" ..... k necemu takovemu neni, snad krome te medikace, co rict, natoz premyslet

advikgsa
UA ?
Přidané 10.07.2022 21:27

Hrabe_X napsal:

Vždy jsem byl také názoru, že slabším se má pomáhat, když ho napadne silnější a mockrát se slabšího zastal, i když mi reálně hrozila přinejmenším velká nakládačka.

Rusy poznal osobně můj táta v roce 68 a když jsem si chtěl do pokoje pověsit po revoluci vlajku s kladivem a srpem, málem mě vyhodil s baráku. A já nechápal proč.
Putin mohl dál hrát svou protiváhu EU a získal by jí časem beze zbraně, ale tímto to dočista po.s.ral na mnoho generací všem a nejvíc svým lidem.
To co se nyní děje ve mě vytváří pocit, že ačkoliv jsem nikdy nevěřil, že bych mohl s Anglánem, Němcem a dalšími ve zbrani jít proti Rusovi (kterého jsem považoval za bližšího z těchto jmenovaných), tak dnes úplně klidně.
Tohle se prostě nedělá bez ohledu, kdo je větší b.lbec a kdo to začal.

Takže jsem teď asi v rozpoložení, v jakém byl můj nebožtík táta a Rus je pro mě zapovězený národ bez ohledu zda je dobrý, zlý nebo něco mezi. Přešel mojí osobní rovinu tolerance a klidně budu jíst obden, když budu mít jistotu, že on chcípne hlady.
Takže takhle to mám já bez ohledu na to, jak to začlo a co se píše.

Plně respektuji tvůj názor jenom nerozumím proč jednou ta samá akce vyvolá mávnutí rukou a podruhé nenávist.
Válka na UA začala v roce 2014 po Majdanu občanskou válkou na Donbase.. Nikdo to neřešil.
V roce 1999 začala občanská válka v Jugoslávii a následné bombardování NATO a vznik Kosova.

Fojtik Design
UA ?
Přidané 10.07.2022 21:40

advikgsa napsal:
xylem napsal:

Podle počtu příspěvků bych to zde hádal na profesionálního trolla Grin

advikgsa
UA ?
Přidané 10.07.2022 21:44

xylem napsal:

"Zelenskyj má příkaz (z USA) bojovat do posledního Ukrajince" ..... k necemu takovemu neni, snad krome te medikace, co rict, natoz premyslet

Tak se můžeš pokusit přemýšlet , hledat informace a začni od roku 2014. Možná to nebude tak jednoznačné jak tvrdí ČT a forum 24 Grin

vvalosek
UA ?
Přidané 10.07.2022 22:05

Hobr je mimo, ale není se čemu divit, když čte konspirační weby... Takovíto lidé bezezbytku zahazují veškeré své kritické myšlení a svou víru obrací ve fantasmagorické názory bláznů, kteří plní tyto weby. A čím výstřednější názor, tím pevněji za ním stojí, aniž by uvažovali nad příčinami.

advikgsa
UA ?
Přidané 10.07.2022 22:10

Fojtik Design napsal:

Na rozdíl od tebe neposuzuji lidi podle názoru nebo podle počtu příspěvků. To že si arogantní jsi předvedl hned v první reakci.
Kdybych tě měl posuzovat stejně jako ty podle počtu příspěvků a data registrace tak bys musel být zobák, který se musí vyjádřit ke každému prdu.Grin

vvalosek
UA ?
Přidané 10.07.2022 22:17

Já ti nevím advikgsa, nějak mi u tvých reakcí chybí nějaká informace. Píšeš nemastně/neslaně s nádechem výsměchu ostatním, že ty víš něco víc.
Asi bych ti doporučil si otevřít wikinu a začni pročítat rozbory historie. Tam máš dokonce i zdroje a články jsou udržované odbornou veřejností.

Kubrt
UA ?
Přidané 10.07.2022 22:20

Registrace: 24.09.07
hobr napsal:
A teď do mě!
https://pravypros...9866_n.jpg

GrinGrinGrin uf... Už dneska nechlastej...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

Fojtik Design
UA ?
Přidané 10.07.2022 22:23

advikgsa napsal:
Fojtik Design napsal:

Na rozdíl od tebe neposuzuji lidi podle názoru nebo podle počtu příspěvků. To že si arogantní jsi předvedl hned v první reakci.
Kdybych tě měl posuzovat stejně jako ty podle počtu příspěvků a data registrace tak bys musel být zobák, který se musí vyjádřit ke každému prdu.Grin

Řekl ten, co na fóru o BMW motorkách přispěl svým "prdem" o politice. Díky za to! Jinak rozhodně nic neposuzuji! Psal jsem, že jen hádám... Grin

Strana 1 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 64
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,724
Nejnovější člen: setr

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 1.36 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI