Zkušenost je taková, že ze 3 objednaných dílů byl použitelný a nepoškozený pouze 1. Zbylé 2 ledabyle opraveny (nejspíš z bouračky) a vydávány za nepoškozené.Odeslano zpět, majitel peníze vrátil, ovšem poštovné šlo za mnou. Vzhledem k velikosti balíku jsou 4 kila celkem dost,nepočítám čas v garáži, kdy jsem nasraně zjistil,že to nepasuje
Doporučuji se tomuhle "krámu" vyhnout obloukem. Ušetříte si čas i prachy.
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Já musím říct, že v pohodě. Byl jsem tam mnohokrát. Vždy tedy osobně, protože to mám kousek, ale všechno v cajku.
Jednou jsem pro Martu sháněl na GS stupačku z ADV a majitel mi dokonce odmontoval svoji z vlastní moto, protože inzerovanou už neměl a zapomněl to smazat. Což mi příjde víc než fér. Taky se mohl jen omluvit a poslat mě do pr.dele... nebo mě tam mohl poslat rovnou bez omluvy jak většina lidí v tomhle kraji arogantních ignorantů.
Nic méně pracuje tam spousta lidí a za všechny asi těžko ručit. Já jednám vždy s majitelem a OK.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Je fakt, že by bylo lepší to řešit osobně ale od Třebíče je to 250 km což se mi nevyplatí, hlavně celej den v háji. . Stát se může ale pan majitel by měl být zodpovědný i za personál co u něj dělá.
Poslat někomu padáky co jsou na jedny straně obroušený šmirglem, bez laku a po montáži se opírají o nádrž je fakt prasarna. Ale uz jsou na inzerci znovu, dokonce o 15 kil dráž, on si to nějakej ňouma nechá líbit
Kuba89 přiložený následující obrázek: